Renault bedrijfswagens Vuren

Ben je op zoek naar nieuwe Renault bedrijfswagens in Vuren? Vind in het ruime aanbod van Vissinga Bedrijfswagens de ideale bus voor jouw bedrijf.

Je vind ons hier

Vissinga bedrijfswagens Doctor C. Lelyweg 5A
6827 BH Arnhem
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 18:00 Zaterdag: Op afspraak Zondag: Gesloten

Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe Renault bussen Vuren

Bij ons vind je altijd ideale nieuwe Renault bussen voor jouw onderneming in Vuren. Of je nu dagelijks vaste, korte routes rijdt of juist enorme afstanden aflegt: er is altijd een geschikte Renault bedrijfswagen. De nieuwe Renault bussen die wij afleveren in Vuren (van groot naar klein):

  • Renault Master: een complete en veelzijdige bus
  • Renault Trafic: een wendbare, ruime bedrijfswagen
  • Renault Kangoo: een behendige bestelbus
  • Renault Express: de goedkopere, nieuwe variant van de Kangoo

Alle Renault bedrijfswagens blinken uit in duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze beschikken over een efficiënte en krachtige motor, waardoor de kosten en CO2-uitstoot laag blijven. Bovendien beschikken de bussen, ieder in hun eigen klasse, over voldoende laadruimte.

Kies uit de vele varianten Renault bedrijfswagens

Ook ondernemers uit Vuren met unieke transportbehoeften helpen we graag aan nieuwe Renault bedrijfswagens. Er zijn natuurlijk de bekende varianten: bussen met extra zitplaatsen (dubbele cabine), met een open laadbak (kipper) of speciaal gemaakt voor koel-vriestransport. 

Ook hebben we de Renault Master als een bakwagen met laadklep of meubelbak met deuren. Deze bedrijfswagens zijn ideaal als je veel spullen over een grote afstand moet vervoeren of juist grote spullen transporteert. 

Renault bestelbussen accessoires en service Vuren

We kunnen iedere Renault bedrijfswagen ook nog aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf in de omgeving van Vuren. Een voorbeeld daarvan is laadruimte betimmering. We richten dan de laadruimte helemaal naar jouw wensen in, zodat de bus nog praktischer wordt in het dagelijkse gebruik. 

Andere accessoires die we kunnen toevoegen zijn een achteruitrijcamera, zonneklep, bullbar of imperiaal. Met zulke extra’s vergroot je het rijcomfort en geef je de Renault bedrijfswagen een extra stoere uitstraling. Maar, jij bepaalt alles helemaal zelf. Wij denken alleen graag met je mee. Bij Vissinga Bedrijfswagens vind je geen opdringerige verkopers in dure maatpakken. Wij weten waar jij als ondernemer wel én niet op zit te wachten. Zo rekenen we geen rijklaarmaakkosten en werken we niet met afleverpakketten. 

Kijken, kopen, (gratis) thuisbezorgd. Dat is de simpele, maar unieke formule waar je op kunt rekenen als je de nieuwe Renault bedrijfswagens voor jouw bedrijf in Vuren bij ons bestelt.

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2023 Vissinga bedrijfswagens

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd
Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1:

Laat uw gegevens achter

Onderhoudsgegevens

Voorkeur datum
Voorkeur tijd

Stap 2:

Aanvraag afronden

Gegevens