Financial Lease

Snel, eenvoudig en vrijblijvend een gratis offerte

Bekijk

Vind de juiste bedrijfswagen.

Koop

Van offerte tot betaling.

Thuisbezorgd

Wat een gemak.

Waarom Financial Lease?

Door Financial Lease krijg je als ondernemer de kans om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen, zonder in één keer veel geld uit te moeten geven. Onze vaste leasemaatschappij Action Lease betaalt de factuur van de bedrijfsauto. Het btw bedrag en/of aanbetaling maak je zelf over naar ons. Je betaalt vervolgens maandelijks een vast bedrag. De hoogte en termijn bepaal je helemaal zelf. Aan het einde van het leasecontract is de bedrijfsauto volledig van jou.

Wist je dat?

Vragen over financial lease?

Financial Lease - specialisten

Stel ze aan één van de specialisten

Zij beantwoorden alle vragen die je hebt omtrent Leasen en denken graag met je mee.

Bereken je maandbedrag
72
60
48
36
24
12

Klik voor een vrijblijvende offerte!
Leaseprijs:
--,--

Powered by:

TerugBevestig aanvraag

Economisch eigenaar

Vanaf het moment dat je het leasecontract afsluit, ben je economisch eigenaar van de bedrijfswagen. Dat betekent dat de bedrijfsauto op de balans komt te staan van jouw bedrijf en je meteen profiteert van fiscale voordelen als renteaftrek, investeringsaftrek, btw-teruggave en afschrijving. Totdat je de bedrijfswagen hebt afbetaald, is de bank juridisch eigenaar. De kredietverstrekker gebruikt de bedrijfsauto als onderpand.

Hoe werkt het?

Afschrijving op de balans

Met Financial Lease ben je direct eigenaar van de bedrijfswagen. Je mag daarom vanaf de aanschafdatum de bedrijfsauto afschrijven. Voor bedrijfswagens geldt een afschrijvingsduur van vijf jaar.

Btw-teruggave

De btw die je ons betaalt bij de aanschaf van je nieuwe bedrijfswagen kun je bij de eerstvolgende aangifte volledig terugvragen. Over de maandelijkse termijnen betaal je geen btw, dus die hoef je ook niet terug te vragen.

Investeringsaftrek

Als je als ondernemer investeert in een bedrijfswagen kom je in aanmerking voor de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Op de website van de belastingdienst kun je de actuele regels over de investeringsaftrek lezen.

Renteaftrek

De rente die je betaalt voor het leasen van de bedrijfswagen is aftrekbaar van de winst. In het zogenoemde amortisatieschema (aflossingsschema) die je van de bank krijgt, kun je de betaalde rente vinden.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd