Elektrische Renault Master! Binnenkort een Elektrische Master kopen?

Bekijk | Koop | ThuisbezorgdHulp nodig bij je keuze ? Bel ons op 026-3649300


Elektrische Master

Renault Master T31 L3H2 E-Tech 52 kWh

Renault Master
T31 L3H2 E-Tech 52 kWh


Kilometerstand: 10
Bouwjaar: 2023
Prijs:€63.850
Leaseprijs per maand:€899
Renault Master T31 L2H2 E-Tech 52 kWh

Renault Master
T31 L2H2 E-Tech 52 kWh


Kilometerstand: 40
Bouwjaar: 2023
Prijs:€62.850
Leaseprijs per maand:€899

Renault Master E-tech

Wil je graag binnenkort in een mooie nieuwe elektrische Renault Master rijden? Dat kan! Vissinga Bedrijfswagens heeft nu de schitterende Renault Master E-tech op voorraad, waardoor deze direct leverbaar is. Uiteraard geldt ook voor deze elektrische bedrijfswagen: vandaag (online) bekijken en kopen, morgen al wegrijden.

Elektrische Renault Master

De nieuwe elektrische Renault Master is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: L3 H2 en L2 H2. Beide hebben een werkelijke actieradius van zo’n 200 kilometer en zijn volledig opgeladen in 3 uur. Bovendien laadt de bus met de snellader binnen 2 uur voor zo’n 80 procent op en krijg je een intelligente laadkabel 10A voor het opladen op netstroom. Je hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat je met deze elektrische bedrijfswagen onvoldoende bereik hebt.

De Renault Masters E-tech zijn voorzien van een lithium-ion accu met een capaciteit van 52 kWh. De nieuwste generatie batterij met geoptimaliseerd elektronisch beheer zorgt voor een zeer energiezuinige elektromotor. Op de accu zit 8 jaar garantie.

Prijs Renault Master E-tech

De nieuwe elektrische Renault Master is verkrijgbaar vanaf 62.850 euro (excl. btw). Wil je liever niet in één keer zo’n grote investering doen, dan is leasen ook mogelijk. Onze vaste partner Action Lease helpt je aan de beste deal, zodat je een vast maandelijks bedrag betaalt voor de E-tech. Een bijkomend voordeel van elektrisch rijden is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen.

De Renault Master E-tech heeft verder alle mooie kenmerken die je gewend bent van de Master. Denk aan parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera, automatische licht- en regensensoren en cruise control. Ook is de elektrische Master voorzien van een complete laadruimte betimmering en een boordcomputer. Je krijgt bovendien standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Elektrische Master kopen bij Vissinga Bedrijfswagens

Als je de elektrische Renault Master koopt bij Vissinga Bedrijfswagens kun je rekenen op onze bekende unieke formule. Wij hanteren geen afleverkosten en rijklaarmaakkosten. Bovendien bezorgen wij de E-tech eventueel gratis bij jou thuis. Er zijn nooit verborgen kosten en bij Vissinga vind je geen snelle verkopers in maatpakken, die aan hun eigen portemonnee denken.

Door onze uitstekende service zijn wij in de regio Arnhem marktleider in de verkoop en het onderhoud van Renault bedrijfswagens. We hebben veel ondernemers blij gemaakt de afgelopen jaren met een nieuwe Master. We zijn dan ook trots dat bijna 200 klanten ons beoordelen met een gemiddelde van 9.8, één van de hoogste scores in Nederland.

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd