Bullbars met carterbeschermer (skidplate)

Wel eens gedacht aan een RVS bullbars? Bekijk, koop en bestel onze bullbars voor verschillende modellen zo als de Renault Master, Trafic of een Volkswagen Crafter en zelf in voor verschillende uitvoeringen: L1H1, L2H2 en L3H2

Wel eens gedacht aan een RVS bullbars?

Geef jouw bedrijfswagen een robuuste uitstraling met de RVS bullbar van Vissinga Bedrijfswagen. Die is te koop in twee verschillende kleuren (chroom en zwart) en verkrijgbaar voor de verschillende modellen van onder andere de Renault Master, Renault Trafic en Volkswagen Crafter. Onze bullbars zijn al vekrijgbaar vanaf € 699,- en altijd inclusief skidplate!

Renault Master
Bullbar Renault Master

2019 - heden

Bullbar Renault Master L1H1, L2H2 & L3H2
Vissinga bedrijfswagens - Bullbar Renault Master

€699,- excl. btw

*Gratis montage bij aanschaf van een bedrijfswagen.

Renault Trafic
Bullbar Renault Trafic

2014 - heden

Bullbar Renault Trafic L1H1, L2H2 & L3H2
Bullbars Renault Trafic

€699,- excl. btw

*Gratis montage bij aanschaf van een bedrijfswagen.

Volkswagen Crafter
Bullbar Volkswagen Crafter

2010 - heden

Bullbar Volkswagen Crafter L3H3 & L4H3
Bullbars Volkswagen Crafter

€699,- excl. btw

*Gratis montage bij aanschaf van een bedrijfswagen.

Bescherming bedrijfswagen

De RVS bullbar van Vissinga Bedrijfswagens zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar beschermt meteen jouw bedrijfswagen tegen beschadigingen bij kleine botsingen of bij het rijden op een moeilijk begaanbaar terrein. De skidplate of carterbescherming, die je bij de aanschaf van een bullbar er bij ons altijd bij krijgt, zorgen ook nog eens voor dat er niets in de radiator van je bedrijfswagen kan schieten.

Wij kunnen een bullbar monteren op onder meer de Renault Master (L1H1, L2H2, L3H2), Renault Trafic (L1H1, L2H1,) en Volkswagen Crafter (L3H3 en L4H3). Alle bullbars voldoen aan wetgeving van de Europese Unie. Dat houdt in dat een voertuig met een bullbar niet meer schade kan aanrichten dan een voertuig zonder bullbar.

Naast bullbars kan Vissinga Bedrijfswagens je helpen met het monteren van allerlei andere accessoires. Zo kunnen wij je helpen aan onder andere een trekhaak, achteruitrijcamera, imperiaal, Lichtmetalen velgen, en sidebars.

Unieke service van Vissinga Bedrijfswagens

Voor de bevestiging van een bullbar aan jouw bedrijfswagen kun je bij Vissinga Bedrijfswagens rekenen op onze unieke, persoonlijke service. Je krijgt vanaf het eerste moment een persoonlijk aanspreekpunt, zodat je met hem al jouw wensen kunt bespreken.

Wij kennen onze klanten en weten dat zij het geld verdienen door hard te werken. Daarom tref je bij ons geen verkopers in maatpakken en denken wij altijd in het belang van de ondernemer. Je hoeft bij ons bijvoorbeeld nooit te lang te wachten en niet te vrezen voor verborgen kosten. Bovendien bieden wij onze bedrijfswagens en accessoires altijd aan tegen scherpe prijzen. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist