Renault bedrijfswagen onderhoud

Ben je op zoek naar een garage die gespecialiseerd is in Renault bedrijfswagens onderhoud? 

Vissinga Bedrijfswagens is dé Renault specialist in Arnhem en omgeving. Neem voor het plannen van een onderhoudsbeurt contact met ons op of plan zelf eenvoudig een afspraak via het aanvraagformulier op de website.

Renault bedrijfswagen onderhoud
Renault bedrijfswagens onderhoud - filters
Renault bedrijfswagens onderhoudsschema - olie
Renault bedrijfswagens onderhoudsschema - olie filter

Specialist in Renault bedrijfswagens onderhoud

Bij Vissinga Bedrijfswagens weten we precies wanneer jouw Renault bedrijfswagen weer toe is aan onderhoud. Door tijdig een onderhoudsbeurt te verrichten verleng je de levensduur van jouw bus. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goed voor de portemonnee.

We hebben heel overzichtelijk op een rij gezet op welke momenten jouw Renault bedrijfswagen een onderhoudsbeurt nodig heeft en wat er dan precies wordt gedaan. Bij normaal rijgedrag begint het onderhoudsschema bij 40.000 kilometer of na 2 jaar. Vervolgens is het verstandig om onderhoud te laten verrichten bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer.

Wat er precies wordt gedaan en wat de exacte kosten zijn van de onderhoudsbeurt, vind je in ons speciale onderhoudsschema. 

Klik hier voor het onderhoudsschema

Renault bedrijfswagen onderhoud - olie filter vervangen

Ben je nog opzoek?

Vissinga bedrijfswagen - Bekijk/kies

Bekijk

Vind in onze voorraad dè bedrijfswagen die naadloos aansluit bij de werkzaamheden van jouw bedrijf.

Vissinga bedrijfswagens - Koop/deal

Koop

Heeft u een bedrijfswagen gevonden, kunt u gemakkelijk reageren op de desbetreffende detailpagina. Wij zullen vervolgens contact opnemen om de aankoop officeel te maken.

Vissinga bedrijfswagens - Thuisbezorgd

Thuisbezorgd

Heeft u het te druk met ondernemen? Maar is alles verder in orde gemaakt, dan komen onze collega's hem bij u bezorgen.

Heeft u andere vragen aan ons?

Wij willen graag iedereen het beste helpen, mocht je niet het gewenste antwoord hier hebben gevonden.
Kunt u altijd even bellen of laat een reactie/vraag achter in het algemene contactformulier.

Vissinga bedrijfswagens, de Renault specialist

Vissinga bedrijfswagens is uitgegroeid tot de specialist in de verkoop, het repareren en onderhouden van Renault bedrijfswagens in de regio Arnhem. Dat kunnen allerlei soorten Renaults zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende uitvoeringen van de Renault Trafic, Renault Express en Renault Master. Bij Vissinga kun je rekenen op een unieke, persoonlijke aanpak. De ondernemer staat bij ons altijd centraal. Wij denken graag mee, zijn transparant (o.a. over de prijzen van de verschillende onderhoudswerkzaamheden) en schakelen altijd snel. Dankzij deze benadering hebben wij veel ondernemers blij kunnen maken met een nieuwe Renault bedrijfswagen en het onderhoud daarvan. Dat wij gemiddeld met een 9,8 worden beoordeeld, maakt ons dan ook bijzonder trots.

Contact voor onderhoud Renault bedrijfswagens

Wil je graag jouw Renault bedrijfswagen naar een betrouwbare garage brengen voor onderhoud? Neem dan contact op met Vissinga Bedrijfswagens. Wij zijn op allerlei manieren te bereiken; via de mail, telefoon of WhatsApp (06-54297409). Ook is het mogelijk een ‘bel mij terug-verzoek’ in te dienen of zelf een afspraak te maken via de website.