Renault bedrijfswagens Veghel

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Waar ben je naar opzoek?

Veghel bus

Er zijn vier gesloten bussen van Renault die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf in Veghel. Van klein naar groot:

  • Renault Kangoo
  • Renault Express
  • Renault Trafic
  • Renault Master

De Express en Kangoo zijn de meest compacte, maar verrassend ruime bussen van Renault. Het verschil tussen de twee zit in de prijs. De Express is goedkoper. De Trafic is de middelgrote bedrijfsauto. Dit tussenmaatje heeft voldoende laadruimte voor een flinke hoeveelheid spullen, maar is tegelijkertijd ook erg wendbaar.

De Master is de grootste Renault bedrijfswagen. Deze bus is in allerlei varianten te koop. De gesloten uitvoeringen lopen uiteen van L1H1 tot L3H2. Het verschil zit ’m vooral in de grootte van de laadruimte.

Bedrijfsauto Veghel

Naast bovengenoemde modellen hebben we ook verschillende soorten bedrijfsauto’s voor jouw bedrijf in Veghel:

  • Gesloten bedrijfswagens
  • Dubbele cabine
  • Meubelbak met deuren
  • Bakwagen met laadklep
  • Koel- vriestransport
  • Kipper

De bedrijfsauto’s zijn niet allemaal even bekend, dus leggen we even kort de verschillen uit. Gesloten bussen hebben voorin zitplaatsen en achterin een laadruimte. Een bus met een ‘dubbele cabine’ heeft extra veel zitplaatsen. Deze twee uitvoeringen zijn bij de meeste mensen wel bekend.

De onbekendere types zijn de bakwagens met een laadklep en meubelbakken met deuren. Deze uitvoeringen zijn voor de serieuze vervoerders die veel spullen in één keer moeten vervoeren. Daarnaast hebben we ook speciale uitvoeringen voor koel-vriestransport en de kipper, een wagen met een open laadbak.

Advies over Renault bedrijfswagens Veghel

Advies nodig bij het uitzoeken van een Renault bedrijfswagen voor je onderneming in Veghel? Of wil je nog meer informatie over een specifieke bus? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn jouw bedrijfswagenpartner in de zoektocht naar de ideale bedrijfswagen. Alle bussen zijn op de website uitstekend te bekijken en te vergelijken met elkaar. Als je een bestelling plaats komen wij de Renault bedrijfswagen(s) gratis bij je bezorgen in Veghel.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2024 Vissinga bedrijfswagens

Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist