Renault bedrijfswagens Rotterdam

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe Renault bussen Rotterdam

Of je nu op zoek bent naar nieuwe Renault bussen voor je dagelijkse bezorgroutes in Rotterdam of een ruime bedrijfswagen nodig hebt voor het transport van zware ladingen, bij ons vind je altijd de Renault bedrijfswagen die voldoet aan jouw eisen. Bovendien staan wij voor je klaar om je te adviseren, zodat je de beste keuze maakt voor jouw bedrijf.

Alle Renault bedrijfswagens staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zo biedt bijvoorbeeld de Renault Master een grote laadruimte met veel laadcapaciteit. Ook is die verkrijgbaar in meerdere lengtes en hoogtes (L1H1, L2H2, L3H2). De Master is zodoende uitstekend te gebruiken bij allerlei transportbehoeften.

Naast de Renault Masters hebben we uiteraard ook nog andere Renault bussen voor jou als ondernemer uit Rotterdam op voorraad:

  • De Renault Trafic, de compacte bestelwagen die perfect is voor de stad
  • De Renault Kangoo, de kleine bus voor bijvoorbeeld kortere bezorgroutes
  • De Renault Express, de nieuwe en goedkopere variant van de Kangoo

Kies uit de vele varianten Renault bedrijfswagens in Rotterdam

Naast de modellen heb je bij Vissinga Bedrijfswagens ook de keuze uit meerdere type Renault bedrijfswagens. We hebben bijvoorbeeld de Renault Trafic en Renault Master met een dubbele cabine, waardoor je zes of zeven personen kan vervoeren.

Ook hebben we de Renault Master met een meubelbak met deuren of als een bakwagen met laadklep. Deze bussen zijn min of meer kleine vrachtwagens, speciaal voor ondernemers met een grote transportbehoefte. En dan hebben we ook nog de speciale uitvoeringen van de Master voor koel-vriestransport en de kipper, een bedrijfswagen met open laadbak.

Renault bestelbussen accessoires en service Rotterdam

Voor de aanschaf van nieuwe Renault bestelbussen voor jouw bedrijf in Rotterdam moet je bij Vissinga Bedrijfswagens zijn. Wij zijn gevestigd in Arnhem, maar bezorgen de nieuwe Renault bedrijfswagens gratis bij je af. Onze unieke formule luidt dan ook: kijken, kopen, thuisbezorgd!

Bovendien denken we graag met jou als ondernemer mee. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij de montage van allerlei accessoires, zoals laadruimte betimmering, imperiaal of bullbar. Wij helpen je vakkundig en we werken snel. Kortom, als je op zoek bent naar (nieuwe) Renault bestelbussen in Rotterdam, dan is Vissinga Bedrijfswagens de perfecte partner voor jou.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2024 Vissinga bedrijfswagens

Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist