Renault bedrijfswagens Lelystad

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe Renault bussen Lelystad

Bij Vissinga Bedrijfswagens hebben we nieuwe Renault bussen op voorraad die voldoen aan jouw transportwensen als ondernemer uit Lelystad. Bovendien bezorgen wij iedere Renault bedrijfswagen razendsnel, met dank aan onze eigen voorraad.

De bussen zijn online van alle kanten goed te bekijken. Zo ontgaat je geen detail en krijg je een perfect beeld van de nieuwe Renault bedrijfswagens. Mocht jouw ideale bus toch nog nét iets anders zijn, dan hebben we daar ook een oplossing voor. In onze Renault Master configurator stel je zelf jouw nieuwe bedrijfswagen samen. Kies het formaat, de kleur en voeg accessoires toe. En zie daar: jouw nieuwe, ideale bus.

De nieuwe Renault bussen die wij afleveren in Lelystad (van klein naar groot):

  • Renault Kangoo: een behendige bestelbus
  • Renault Express: de goedkopere, nieuwe variant van de Kangoo
  • Renault Trafic: een wendbare, verrassend ruime bedrijfswagen
  • Renault Master: een complete en veelzijdige bus

Kies uit de vele varianten Renault bedrijfswagens

Ook ondernemers uit Lelystad met hele specifieke transportbehoefte helpen we graag. Zo hebben we onder meer nieuwe Renault bussen met extra zitplaatsen, een zogeheten dubbele cabine.

We hebben Renault bedrijfswagens bedoeld voor koel-vriestransport en uitvoeringen met een open laadbak (kipper). De Renault Master hebben we tevens als een meubelbak met deuren of bakwagen met laadklep. Dit zijn een soort mini-vrachtwagens; iets minder wendbaar misschien, maar wel meer laadvermogen dan een gesloten bedrijfswagen.

Renault bestelbussen accessoires en service Lelystad

Als ondernemer uit Lelystad is Vissinga Bedrijfswagens de plek om nieuwe Renault bedrijfswagens aan te schaffen. Wij snappen namelijk als geen ander waar jij wel én niet op zit te wachten. Zo werken wij niet met afleverpakketten of rijklaarmaakkosten. We denken juist graag met je mee en bezorgen jouw nieuwe bus(sen) snel gratis bij je af.

Mocht je specifieke wensen hebben voor jouw nieuwe Renault bedrijfswagens dan helpen we je ook graag. Met betimmering van de laadruimte, afgestemd op jouw type werk, maken we de bus bijvoorbeeld nog praktischer. Of voeg een bullbar en imperiaal toe voor een fraaie uitstraling. Het kan allemaal bij Vissinga Bedrijfswagens. Uiteraard is het mogelijk om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2024 Vissinga bedrijfswagens

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist