Renault bedrijfswagens Emmen

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Waar ben je naar opzoek?

Emmen bus

Er zijn vier bussen van Renault die geschikt kunnen zijn voor jouw bedrijf in Emmen. klein naar groot zijn dit de bedrijfswagens van het Franse merk:

  • Renault Kangoo
  • Renault Express
  • Renault Trafic
  • Renault Master

Wil je een praktische, compacte bus, ga dan voor de Express of Kangoo. De Express is de nieuwere, goedkopere variant van de Kangoo. De Trafic is een maatje groter, maar nog steeds praktisch en verrassend ruim.

Met de Master heb je de grootste gesloten Renault bedrijfswagen. Deze bus is in vele varianten verkrijgbaar: van L1H1 tot L3H2. Deze verschillen vooral qua laadruimte.

Bedrijfsauto Emmen

Naast de verschillende soorten bedrijfsauto’s voor jouw onderneming in Emmen hebben we ook meerdere types. Van mini-vrachtwagens tot compacte busjes; we hebben ze allemaal op voorraad, waardoor ze direct leverbaar zijn.

Kies je uit deze soorten Renault bedrijfswagens voor je bedrijf in Emmen:

  • Gesloten bedrijfswagens
  • Dubbele cabine
  • Meubelbak met deuren
  • Bakwagen met laadklep
  • Koel- vriestransport
  • Kipper

Ze zijn niet allemaal even bekend, dus bespreken we de verschillende Renault bedrijfswagens allemaal even heel kort. De gesloten bussen hebben voorin zitplaatsen en achterin een laadruimte en zal iedereen wel kennen. Dat geldt ook voor de ‘dubbele cabine’. Dit zijn bedrijfsauto’s met extra veel zitplaatsen.

De wat onbekendere opties zijn de bakwagens met een laadklep en meubelbakken met deuren. Dit zijn eerder mini-vrachtwagens dan een bus. Ook hebben we nog speciale uitvoeringen voor koel-vriestransport en een kipper, een bedrijfsauto met een open laadbak.

Advies over Renault bedrijfswagens Emmen

Hulp nodig bij het kiezen van de ideale Renault bedrijfswagen voor je bedrijf in Emmen? Of heb je nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn jouw partner in de zoektocht naar de ideale bedrijfsauto.

Alle bussen zijn online goed te bekijken en te vergelijken met elkaar. Je kan online een bestelling plaatsen, waarna wij de Renault bedrijfswagen(s) gratis bij je komen bezorgen in Emmen.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2024 Vissinga bedrijfswagens

Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist