Renault bedrijfswagens Drachten

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe Renault bussen Drachten

Bij Vissinga Bedrijfswagens vind je allerlei soorten nieuwe Renault bussen voor jouw onderneming in Drachten. Door onze eigen voorraad kunnen we een snelle afhandeling bieden. Dat geldt voor zowel de compacte Kangoo, veelzijdige Master als wendbare Trafic.

Dankzij de fotostudio kun je de Renault bedrijfswagens van alle kanten digitaal bekijken. Zit de ideale bus er op dit moment niet tussen, maak dan gebruik van onze configurator. Daarin kun je jouw Renault Master naar eigens inzicht samenstellen. Denk aan de kleur en extra opties als een imperiaal, bullbar of laadruimte betimmering.

De nieuwe Renault bussen die wij kunnen bezorgen in Drachten:

  • De Renault Trafic: een wendbare bedrijfswagen met voldoende laadcapaciteit.
  • De Renault Kangoo: een kleine bus, perfect voor de stad en korte bezorgroutes.
  • De Renault Express: de goedkopere, nieuwe variant van de Kangoo.
  • Renault Master: een complete bedrijfswagen, die uitblinkt in veelzijdigheid door de verschillende formaten ((L1H1, L2H2 en L3H2).

Kies uit de vele varianten Renault bedrijfswagens

De Renault bedrijfswagens zijn er ook nog in speciale uitvoeringen voor ondernemers uit Drachten. De Renault Master en Renault Trafic zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met een dubbele cabine. Daarin kunnen tot wel zeven personen plaatsnemen.

De Master is daarnaast te koop als bakwagen met laadklep of meubelbak met deuren. Dit zijn eigenlijk mini-vrachtwagens, ideaal voor het vervoer van veel spullen over een grotere afstand. Ook hebben we nog speciale bussen voor koel-vriestransport of met een open laadbak. Alle speciale varianten Renault bussen:

Renault bestelbussen accessoires en service Drachten

Als ondernemer uit Drachten moet je bij Vissinga Bedrijfswagens zijn als je nieuwe Renault bedrijfswagens wilt kopen. Bij ons kun je rekenen op een gezonde betrokkenheid. Je treft geen verkopers in dure maatpakken aan, maar je krijgt één aanspreekpunt met wie je alle wensen bespreekt.

We rekenen geen rijklaarmaakkosten, doen niet aan afleverpakketten of andere verborgen kosten. Kijken, kopen, gratis bezorgd in Drachten. Dat is de unieke service waar je als ondernemer op mag vertrouwen. Koop online je nieuwe Renault bedrijfswagen of neem contact met ons op via de mail of telefoon.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2024 Vissinga bedrijfswagens

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist