Renault bedrijfswagens Assen

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Waar ben je naar opzoek?

Bedrijfsauto Assen

Als je een nieuwe bedrijfsauto voor jouw onderneming in Assen nodig hebt, bekijk dan ons aanbod Renault bedrijfswagens. We hebben vele modellen op voorraad. Daardoor zijn ze direct leverbaar. Van mini-vrachtwagens tot compacte, wendbare busjes; we hebben ze allemaal.

Kies je uit deze soorten Renault bedrijfswagens voor je bedrijf in Assen:

  • Gesloten bedrijfswagens
  • Dubbele cabine
  • Meubelbak met deuren
  • Bakwagen met laadklep
  • Koel- vriestransport
  • Kipper

Niet alle soorten zijn misschien bekend voor je, dus we lopen de verschillende bedrijfsauto’s even kort langs. De gesloten bedrijfswagens van Renault hebben voorin zitplaatsen en achterin een laadruimte. Hoe groot de laadruimte is, verschilt per model. De bussen met een dubbele cabine hebben extra veel zitplaatsen.

Bakwagens met een laadklep en meubelbakken met deuren zijn een soort kleine vrachtwagen, waarmee je veel spullen kan vervoeren. En dan zijn er nog de uitvoeringen voor koel-vriestransport en de kipper, een Renault bedrijfswagen met een open laadbak.

Bestelauto Assen

Er zijn vier verschillende modellen Renault bedrijfswagens voor jouw bedrijf in Assen. Van groot naar klein zijn dit de bestelauto’s van het bekende Franse merk:

  • Renault Master
  • Renault Trafic
  • Renault Kangoo
  • Renault Express

De Renault Master is er in vele varianten: van L1H1 tot L3H2. Het verschil zit hem vooral in de grootte van de laadruimte. De Renault Trafic is een maatje kleiner dan de Master. En wil je echt een kleine bestelauto, ga dan voor de Kangoo of Express. De Express is de nieuwere, goedkopere variant van de Kangoo.

Renault bestelbussen accessoires en service Assen

Wil je accessoires toevoegen aan de nieuwe Renault bestelbussen, ook dan helpen we je graag. Daarbij kun je denken aan de betimmering van de laadruimte, een imperiaal of bullbar. Ook kunnen we sidebars of een achteruitrijcamera toevoegen.

Kortom, zoek je nieuwe Renault bedrijfswagens in Assen, dan zijn wij jouw partner. Bekijk de bedrijfsauto’s, plaats een bestelling en wij bezorgen de nieuwe Renault bedrijfswagens gratis bij je af in Assen. Voor vragen over de bestelbussen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2024 Vissinga bedrijfswagens

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist