Renault bedrijfswagens Andelst

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe Renault bussen Andelst

Grote bussen, kleine bussen. Bij Vissinga Bedrijfswagens vind je altijd nieuwe Renault bussen die voldoen aan jouw behoeften als ondernemer uit Andelst. Bovendien kunnen wij elke Renault bedrijfswagen razendsnel gratis bij je afleveren dankzij onze eigen voorraad.

Op onze website kun je de bussen van alle kanten bekijken. Op die manier krijg je een uitstekend beeld van de Renault bedrijfswagens. Hebben we jouw perfecte bus op dit moment niet in huis? Geen zorgen, maak hem dan zelf! In onze Renault Master configurator stel je zelf de ideale bedrijfswagen samen. Bepaal het formaat, kies een mooie kleur en voeg de accessoires toe die jij mooi vindt. En zie daar: jouw perfecte bus.

De nieuwe Renault bussen die wij afleveren in Andelst:

  • Renault Trafic: een bedrijfswagen die groot genoeg is voor serieus transport, maar tegelijkertijd voldoende wendbaar is voor het rijden in de stad.
  • Renault Master: een complete en veelzijdige bedrijfswagen, die in allerlei afmetingen verkrijgbaar is.
  • Renault Kangoo: Een kleine en behendige bestelbus, die toch over verrassend veel laadvermogen beschikt.
  • Renault Express: de goedkopere, nieuwe variant van de Kangoo.

Kies uit de vele varianten Renault bedrijfswagens

Wij houden in ons aanbod ook rekening met ondernemers uit Andelst die hele specifieke transportbehoefte hebben. We hebben bijvoorbeeld Renault bussen met extra zitplaatsen (dubbele cabine), uitvoeringen die geschikt zijn voor koel-vriestransport en bedrijfswagens met een open laadbak (kipper). De Renault Master is ook te koop als een meubelbak met deuren of bakwagen met laadklep.

Renault bestelbussen accessoires en service Andelst

Als ondernemer uit Andelst zit je bij Vissinga Bedrijfswagens goed voor nieuwe Renault bussen. Als bedrijfswagenexpert begrijpen wij als geen ander waar jij wel én niet op zit te wachten. Zo rekenen wij geen rijklaarmaakkosten, werken niet met afleverpakketten of hebben we andere verborgen extra kosten. Het is bij ons gewoon: kijken, kopen en gratis bezorgd bij jou in Andelst.

Bovendien hoef je bij ons niet bang te zijn voor opdringerige verkopers in maatpakken. Je krijgt één aanspreekpunt, met wie je alle wensen bespreekt. Bijvoorbeeld op het gebied van extra’s zoals een bullbar, zonneklep of cruise control. Daarmee kun je jouw bus nog praktischer maken en meer rijcomfort creëren. Bestel nu online nieuwe Renault bedrijfswagens of neem contact met ons op.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2024 Vissinga bedrijfswagens

Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist