Renault bedrijfswagens Amersfoort

Ben je op zoek naar nieuwe Renault bedrijfswagens in Amersfoort? Vissinga Bedrijfswagens heeft een compleet aanbod nieuwe Renault bussen. Bekijk, vergelijk en plaats online

Je vind ons hier

Vissinga bedrijfswagens Doctor C. Lelyweg 5A
6827 BH Arnhem
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 18:00 Zaterdag: Op afspraak Zondag: Gesloten

Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe Renault bussen Amersfoort

Van de grote en veelzijdige Renault Master tot de compacte en wendbare Kangoo. Bij Vissinga Bedrijfswagens vind je allerlei nieuwe Renault bussen voor jouw bedrijf in Amersfoort. Zo vind je altijd de ideale bedrijfswagen. Door onze eigen voorraad bezorgen we ze ook nog eens razendsnel.

De nieuwe Renault bedrijfswagens die wij bezorgen in Amersfoort:

  • Renault Kangoo: klein, maar fijn
  • Renault Express: de goedkopere variant van de Kangoo
  • Renault Master: complete en veelzijdig

Renault Trafic: wendbaar en praktischStaat er op dit moment nog geen bus tussen die ervoor jou uitspringt? Geen zorgen! Maak hem zelf in onze eigen configurator. Daarin stel je zelf een Renault Master samen. Kies de kleur, het formaat en voeg nog allerlei extra’s toe. En voilà: zie daar jouw eigen, unieke Renault bedrijfswagen.

Kies uit de vele varianten Renault bedrijfswagens

Ben jij een ondernemer uit Amersfoort met een hele specifieke transportbehoefte, ook dan zit je goed bij Vissinga Bedrijfswagens. Zo hebben wij nieuwe Renault bussen met een dubbele cabine (extra veel zitplaatsen), een open laadbak of koel-vriesruimte. Zijn de gesloten bedrijfswagens net te klein, maar een vrachtwagen te groot, kijk dan eens naar de bakwagen met laadklep of meubelbak met deuren.

Om je direct een compleet beeld te geven van de nieuwe Renault bussen zijn ze van alle kanten op beeld vastgelegd. Zo krijg je online al een uitstekende indruk van de bedrijfswagens en weet je exact wat voor een bus je afgeleverd krijgt in Amersfoort.

Renault bestelbussen accessoires en service Amersfoort

Bij Vissinga Bedrijfswagens denken we graag mee met ondernemers uit Amersfoort. Wij weten waar jij wel en niet op zit te wachten. Daarom werken we bijvoorbeeld niet met afleverpakketten of rijklaarmaakkosten voor Renault bedrijfswagens. Je krijgt een vast aanspreekpunt met wie je alle wensen kunt bespreken. Daarbij denken we natuurlijk met je mee.

Bijvoorbeeld wat betreft extra’s en accessoires. Zo kan een op maat gemaakte inrichting voor de laadruimte in het dagelijkse werk enorm veel extra comfort bieden. Maar uiteraard bepaal jij dit soort zaken helemaal zelf. Als je vragen hebt of graag nog advies wilt ontvangen, neem dan gerust contact op. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2023 Vissinga bedrijfswagens

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd
Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1:

Laat uw gegevens achter

Onderhoudsgegevens

Voorkeur datum
Voorkeur tijd

Stap 2:

Aanvraag afronden

Gegevens