Renault bedrijfswagens Almere

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe Renault bussen Almere

Wij hebben een uitgebreid aanbod met allerlei soorten nieuwe Renault bussen voor jouw bedrijf in Almere. En door onze eigen voorraad kunnen we ze ook nog eens razendsnel bij je bezorgen. Dat geldt voor zowel de veelzijdige Master, kleine Kangoo als praktische Trafic.

Alle nieuwe Renault bedrijfswagens zijn online van alle kanten te bekijken dankzij de fotostudio. Zo weet je precies wat je koopt. Staat jouw perfecte bus er op dit moment niet bij? Maak hem dan zelf! In onze eigen configurator kun je de Renault Master helemaal zelf samenstellen. Kies jouw favoriete kleur en voeg extra’s toe, zoals een bullbar, achteruitrijcamera of imperiaal.

De nieuwe Renault bussen die wij bezorgen in Almere:

  • Renault Kangoo: klein, maar fijn. Perfect voor het rijden in een drukke stad als Almere.
  • Renault Express: de goedkopere, nieuwe variant van de Kangoo.
  • Renault Master: Een complete, veelzijdige bedrijfswagen die in allerlei formaten te koop is (L1H1, L2H2 en L3H2).
  • Renault Trafic: Wendbaar, praktisch en toch voldoende laadcapaciteit.

Vele varianten Renault bedrijfswagens

Heb je hele specifieke transportbehoeften, dan zijn de volgende speciale varianten Renault bedrijfswagens wellicht interessant voor je. Zo zijn de Renault Master en Renault Trafic bijvoorbeeld ook te koop met een dubbele cabine, zodat je tot zeven mensen kan vervoeren.

Ook hebben we bussen die geschikt zijn voor koel-vriestransport of met een open laadbak. Daarnaast hebben we de Master als meubelbak met deuren of bakwagen met laadklep. Dit zijn eigenlijk kleine vrachtwagens, die ideaal zijn voor het vervoeren van veel spullen over een grotere afstand. Alle varianten Renault bussen nog eens op een rij:

Renault bestelbussen accessoires en service Almere

Vissinga Bedrijfswagens is dé plek voor nieuwe Renault bedrijfswagens voor jouw bedrijf in Almere. Bij ons vind je geen verkopers in dure maatpakken, maar krijg je één aanspreekpunt die graag met je meedenkt. We rekenen bovendien geen rijklaarmaakkosten, doen niet aan afleverpakketten of hebben andere verborgen kosten.

Kijken, kopen en gratis bezorgd bij jou in Almere. Dat is de unieke service waar je als ondernemer op mag vertrouwen. Bovendien helpen we je graag met accessoires als een bullbar, imperiaal of laadruimte betimmering. Koop nu online je nieuwe Renault bedrijfswagen of neem contact met ons op via de mail of telefoon om alle mogelijkheden te bespreken.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2024 Vissinga bedrijfswagens

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist