Ford bedrijfswagens! Nieuwe Ford kopen uit voorraad?

Bekijk | koop | ThuisbezorgdHulp nodig bij je keuze ? Bel ons op 026-3649300


Ford Transit Custom

Ford Transit Custom 320S 2.0 TDCI Sport DC 185 pk Automaat

Ford Transit Custom
320S 2.0 TDCI Sport DC 185 pk Automaat


Kilometerstand: 100
Bouwjaar: 2021
Prijs:€39.850
Leaseprijs per maand:€523

Ford bedrijfswagens

Wil je een nieuwe Ford bedrijfswagen uit voorraad? Vissinga Bedrijfswagens kan meerdere bedrijfswagens van Ford direct leveren. Door ons ruime aanbod en vlotte afhandeling houdt dat in de praktijk zelfs in: vandaag kopen, morgen rijden. Niet voor niets luidt de succesformule van Vissinga Bedrijfswagens: bekijken, kopen, thuisbezorgd.

Veel ondernemers vinden het lastig om te kiezen tussen een jong gebruikte of nieuwe Ford bedrijfswagen, is onze ervaring. Vooral de levertijd, soms wel 6 maanden, speelt een belangrijke rol daarbij. Bij ons hoef je door de eigen voorraad nooit onnodig lang te wachten. Dat geldt voor iedere klant, want wij verkopen door heel Nederland!

Direct leverbaar

Wij kennen onze klanten en weten dat zij hun geld verdienen door hard te werken. Daarom laten wij jou nooit lang wachten en vind je onze eigen voorraad op onze website. Bovendien kun je de Ford Bedrijfswagen door onze fotostudio online van alle kanten bekijken en is het mogelijk om direct allerlei accessoires toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan sidebars, een imperiaal (met trap) en/of laadruimte betimmering.

Mocht je geen tijd hebben om langs te komen bij ons in Arnhem, kun je op die manier toch jouw nieuwe bedrijfswagen goed bekijken en direct online kopen. Vervolgens leveren wij hem helemaal gratis thuis bij je af. Wij bezorgen zelfs alle bedrijfswagens kosteloos door heel Nederland!

Persoonlijke service

Door onze unieke persoonlijke service zijn wij uitgegroeid tot de marktleider in de regio Arnhem. We hebben de laatste jaren al veel ondernemers blij mogen maken met een nieuwe Ford bedrijfswagen. We zijn dan ook ook trots dat bijna 200 klanten ons beoordelen met gemiddeld een 9,8! Dat is één van de hoogste scores in Nederland.

Bij Vissinga Bedrijfswagens zal je dan ook geen snelle verkopers in dure maatpakken aantreffen. Wij hanteren geen rijklaarmaakkosten en doen niet aan afleverpakketten. Zo hoef je niet te vrezen voor verborgen kosten. Het vaste aanspreekpunt dat je krijgt vanaf het eerste contactmoment is bovendien altijd bereikbaar om jouw wensen te bespreken.

Mocht je vragen hebben over de aanschaf van een Ford bedrijfswagen, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden, ook als het gaat om de financiering. Wist je bijvoorbeeld dat 87% van de bedrijfswagens wordt geleased? Onze vaste partner Action Lease helpt je daar graag bij en kan alles tot in detail uitleggen.