Wat is Financial Lease? Financial Lease is de oplossing!

Wat is Financial Lease?
Financial Lease is de oplossing!

Voordelig investeren en ruimte om te ondernemen regio Arnhem

Financial lease

Wat is financial lease? Vergeet banken, financial lease is binnen 1 dag te regelen. Het enige wat wij nodig hebben is jouw bedrijfsgegevens en KVK nummer. Met behulp van financial lease kunt u als (startende) ondernemer beschikken over een bedrijfswagen die nodig is voor een efficiënte bedrijfsvoering. U behoudt uw werkkapitaal en u profiteert van veel (fiscale) voordelen. 

Eén van de belangrijkste uitgangspunten van financial lease is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Wij werken samen met een betrouwbaar tussenpersoon die met u meedenkt en u deskundig advies kan geven. Zodat u uiteindelijk verzekerd bent van de beste en voordeligste financial lease overeenkomst tegen het scherpste rente tarief.

Kiest u voor financial lease dan kiest u voor zekerheid. Want financial lease kent gedurende de looptijd een vaste afschrijving, vaste maandelijkse lease-termijnen en geen kilometer beperkingen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Vraag hieronder geheel vrijblijvend een financial lease offerte aan!

Ook een aanbetaling, bijvoorbeeld de inruilwaarde van uw huidige bedrijfswagen, behoort tot de mogelijkheden om uw leasetermijn te verlagen. Wat is uw huidige bedrijfswagen nog waard? Vraag hier om een inruilbod!

U kunt gerust contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Om een bedrijfsauto te kunnen leasen dient u ingeschreven te staan in het Handelsregister (KvK). Uitzonderingen hierop zijn de vrije beroepen.

Het aanvragen van een offerte kan leiden tot toetsing bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) in Tiel.

Investeren zonder liquiditeitsverlies

Met financial lease behoudt u uw werkkapitaal én kredietfaciliteiten voor andere noodzakelijke uitgaven. Dit betekent dat uw financiële mogelijkheden optimaal worden benut.

Fiscaal voordeel: rente- en investeringsaftrek mogelijk

Met financial lease bent u economisch eigenaar van de bedrijfsauto, hierdoor heeft u fiscaal een investering gedaan en kunt u profiteren van o.a. de volgende fiscale voordelen: afschrijven, investeringsaftrek en renteaftrek.

U bent economisch eigenaar, de bedrijfswagen staat op uw balans

Gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar van de bedrijfsauto, deze komt op uw balans te staan.

Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk

Financial Lease binnen 1 dag geaccepteerd? Met behulp van uw KVK en bedrijfsgegevens kunnen wij vrijblijvend een offerte opvragen. Hiervan kan acceptatie mogelijk zijn zonder verdere gegevens aan te leveren waaronder jaarcijfers etc.

Vrijblijvend Financial Lease offerte

Financial lease

Voorwaarden om Financial Lease aan te vragen?

Om een bedrijfswagen te kunnen leasen dient u ingeschreven te staan in het Handelsregister (KvK). Uitzonderingen hierop zijn de vrije beroepen.

Lease ook voor startende ondernemers?

Voor startende ondernemers, uw staat bedrijf staat korter dan 2 jaar ingeschreven, wordt er meestal een minimale aanbetaling van 20% van de aanschafprijs excl. BTW gevraagd. Als startende kunt u het best een lease offerte aanvragen. U weet dan precies wat er mogelijk is.

Wat is een slottermijn?

Als u kiest voor een slottermijn, dan is dit het bedrag dat nog open staat aan het einde van de looptijd van uw contract. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd geen aflossing. U betaalt de slottermijn samen met uw laatste maandtermijn. De slottermijn moet in verhouding staan met de economische restwaarde na afloop van het leasecontract. Met behulp van een slottermijn kunt u de maandelijkse aflossing lager krijgen tijdens het afsluiten van het Financial Lease contract.

Maandelijkse termijnen vast?

Deze staan vast en kunnen tussentijds niet gewijzigd worden. U kunt deze van te voren wel aan geven, bijvoorbeeld 36 of 48 maanden.

Einde van het contract?

Bij een Financial Lease is de auto na betaling van het laatste leasetermijn (en na betaling van uw eventuele slottermijn) volledig uw eigendom.

Onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen bij Financial Lease?

Nee, Financial Lease is exclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Dit kunt u allemaal zelf regelen, en u bent vrij in de keuze voor onderhoud en verzekering.

Wie is de eigenaar bij Financial Lease?

U bent economisch eigenaar van de auto. De bedrijfswagen wordt door ons op uw naam gezet en gefactureerd. U krijgt tijdens de aflevering ook de factuur mee. De leasemaatschappij blijft gedurende de Financial Lease overeenkomst wel  juridisch eigenaar van de auto.

BTW terugvorderen over maandelijks lease bedrag?

Nee, omdat u bij aanschaf van de bedrijfsauto het volledige BTW bedrag over de investering kunt terugvorderen kunt u niet nogmaals het BTW bedrag over de aflossing terugvorderen. Uw maandelijkse leasebedrag is dus BTW vrij. U betaald tijdens de aflevering het BTW bedrag ook aan ons, deze kunt u zelf terugvorderen van de belastingdienst.

Negatieve BKR codering en nu?

Er zijn altijd mogelijkheden. U kunt het beste een offerte met eventuele acceptatie aanvragen. Dan komen we er vanzelf achter wat de mogelijkheden zijn.

Financial lease rente berekenen?

U kunt het beste een financial lease offerte aanvragen. Op deze offerte staat de scherpe financial lease rente, zodat u precies kunt zien hoeveel rente u betaalt tijdens de lease overeenkomst.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd