Ruitenwissers

Zorg voor helder zicht met goede ruitenwissers! Optimale zichtbaarheid met nieuwe ruitenwissers voor bedrijfswagens. Onze ruitenwissers zijn ontworpen voor effectieve en stille wisprestaties. 

Ons toegewijde team biedt deskundig advies om ervoor te zorgen dat je de juiste ruitenwissers voor jouw bedrijfswagen selecteert. Wij begrijpen de specifieke behoeften van bedrijfswagens en helpen je graag.

Rij gerust, wetende dat al onze ruitenwissers voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Wij garanderen betrouwbare prestaties, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Bij Vissinga Bedrijfswagen begrijpen we dat helder zicht cruciaal is voor veilig rijden, vooral met bedrijfswagens die vaak lange afstanden afleggen. Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardige ruitenwissers, specifiek geselecteerd om aan de eisen van jouw bedrijfswagen te voldoen. Vertrouw op ons voor ruitenwissers die zorgen voor optimaal zicht, ongeacht de weersomstandigheden. <

Ons toegewijde team biedt deskundig advies om ervoor te zorgen dat je de juiste ruitenwissers voor jouw bedrijfswagen selecteert. Wij begrijpen de specifieke behoeften van bedrijfswagens en helpen je graag.

Heb je andere vragen voor ons?

Wij willen graag iedereen het beste helpen. Mocht je niet het gewenste antwoord hier hebben gevonden, 
kun je altijd even bellen of laat een reactie/vraag achter in het algemene contactformulier.

Nog opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen?

Vissinga bedrijfswagen - Bekijk/kies

Bekijk

Vind in onze voorraad dè bedrijfswagen die naadloos aansluit bij de werkzaamheden van jouw bedrijf.

Vissinga bedrijfswagens - Koop/deal

Koop

Heeft u een bedrijfswagen gevonden, kunt u gemakkelijk reageren op de desbetreffende detailpagina. Wij zullen vervolgens contact opnemen om de aankoop officeel te maken.

Vissinga bedrijfswagens - Thuisbezorgd

Thuisbezorgd

Heeft u het te druk met ondernemen? Maar is alles verder in orde gemaakt, dan komen onze collega's hem bij u bezorgen.

Ruitenwissers bij Vissinga Bedrijfswagens, de Renault specialist

Vissinga Bedrijfswagens is uitgegroeid tot de specialist in de verkoop, het repareren en onderhouden van Renault bedrijfswagens in de regio Arnhem. Dat kunnen allerlei soorten Renaults zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende uitvoeringen van de Renault Trafic, Renault Express en Renault Master. Bij Vissinga kun je rekenen op een unieke, persoonlijke aanpak. De ondernemer staat bij ons altijd centraal. Wij denken graag mee, zijn transparant (o.a. over de prijzen van de verschillende onderhoudswerkzaamheden) en schakelen altijd snel. Dankzij deze benadering hebben wij veel ondernemers blij kunnen maken met een nieuwe Renault bedrijfswagen en het onderhoud daarvan. Dat wij gemiddeld met een 9,8 worden beoordeeld, maakt ons dan ook bijzonder trots.

Contact voor onderhoud Renault bedrijfswagens

Wil je graag jouw Renault bedrijfswagen naar een betrouwbare garage brengen voor onderhoud? Neem dan contact op met Vissinga Bedrijfswagens. Wij zijn op allerlei manieren te bereiken; via de mail, telefoon of WhatsApp (06-54297409). Ook is het mogelijk een ‘bel mij terug-verzoek’ in te dienen of zelf een afspraak te maken via de website.

Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist