Opel Movano L2H2, L3H2 of zelfs L4H2 kopen?

Opel Movano informatie en specificaties

Opel Movano L2H2, L3H2 of zelfs L4H2 occasion kopen?

Dan bent u bij Vissinga Bedrijfswagens aan het juiste adres. Al bijna 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de bedrijfswagens van de merken Renault, Nissan en Opel. Vooral de Opel Movano in de afmetingen L2H2, wat staat voor lengte 2 en hoogte 2 verkopen wij graag.

Waarom? Omdat het een zeer veelzijdige bedrijfsauto is, er is altijd genoeg laadruimte om al uw gereedschap en bouwmaterialen te transporteren. Zonder dat u een imperiaal hoeft te bevestigen, alles kan achterin in de laadruimte en blijft hierdoor droog en beschermd.

Voor- of achterwielaandrijving

Vervoerd u vaak zware lasten of wilt u 3000 kg trekgewicht? Dan zijn er twee opties: de Movano ” RWD”  wat staat voor achterwielaandrijving. Deze zijn leverbaar in de lengtes L3 en L4. Waarvan de L3 en L4 voorzien kunnen zijn van dubbellucht. Deze uitvoeringen rijden in het buitenland zelfs met een max toelaatbaar gewicht (GWV) van 4.500 kg.

Toegankelijke laadruimte

Als optie heeft de Movano achterdeuren die tot 270 graden geopend kunnen worden. Standaard is het 180 graden. De schuifdeur heeft een opening van 1270 mm. Dat maakt laden en lossen van europallets een stuk gemakkelijker.

Wij hebben altijd een ruime voorraad van top kwaliteit tweedehands Opel Movano’s staan. Met veel trots kunnen wij zeggen dat we marktleider geworden zijn in onze regio van gebruikte Opel bedrijfswagens. Vanaf april 2010 is deze vernieuwde Movano op de markt en uit de praktijk is gebleken dat het een erg betrouwbare bedrijfswagen is. De motor, een 2.3 CDTI met een inhoud van 2299 cc is voorzien van een distributieketting. Hier heeft u geen omkijken meer naar. Als u uw Movano voorziet van het correcte onderhoud met de juiste specificatie Long Life olie is het een vrij probleemloze bedrijfsauto.

De Opel Movano is leverbaar op de gebruikte markt als gesloten bestelauto en dubbel cabine. Ze zijn leverbaar in verschillende specificaties, zoals 4 verschillende lengtes, drie dakhoogtes en als 100PK, 125PK en 150PK. Zo kiest u met gemak de Movano die exact aan uw specifieke behoeften voldoet.

Opel Movano afmetingen & specificaties

Wat zijn de afmetingen van de laadruimte van de Movano:

Opel Movano L1H1: 253 x 176 x 170 (LxBxH)

Opel Movano L2H2: 308 x 176 x 190 (LxBxH)

Opel Movano L3H2: 373 x 176 x 190 (LxBxH)

Wat zijn de afmetingen van de buitenkant van de Movano:

Opel Movano L2H2: 555 x 207 x 250 (LxBxH)

Opel Movano L3H2: 619 x 207 x 250 (LxBxH)

Opel Movano afmetingen & specificaties

Het gemiddelde verbruik van een Opel Movano, wat uit de praktijk is gebleken ligt tussen de 8.1 en 9.5 liter per 100 km. Dit heeft er mee te maken hoe zwaar de Opel beladen is.

Voeg uw bedrijfswagen toe

Zo kunnen we u de juiste richting op sturen om bij het passende product uit te komen.

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1:

Laat uw gegevens achter

Onderhoudsgegevens

Voorkeur datum
Voorkeur tijd

Stap 2:

Aanvraag afronden

Gegevens

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van onze actuele voorraad en ontvang je handige onderhoud tips voor bedrijfswagens.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd