Nieuwe kipper! Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk | Koop | ThuisbezorgdHulp nodig bij je keuze ? Bel ons op 026-3649300


Kipper

Renault Master FWD T35 2.3 dCi 145 pk Kipper

Renault Master
FWD T35 2.3 dCi 145 pk Kipper


Kilometerstand: 100
Bouwjaar: 2024
Prijs:€38.850
Leaseprijs per maand:€479
Renault Master FWD 165 pk Vissinga Special Off-Road

Renault Master
FWD 165 pk Vissinga Special Off-Road


Kilometerstand: 50
Bouwjaar: 2024
Prijs:€44.880
Leaseprijs per maand:€575
Renault Master RWD T35 2.3 dCi 165 pk Kipper

Renault Master
RWD T35 2.3 dCi 165 pk Kipper


Kilometerstand: 100
Bouwjaar: 2024
Prijs:€42.650
Leaseprijs per maand:€497
Renault Master RWD T35 2.3 dCi 165 pk Kipper

Renault Master
RWD T35 2.3 dCi 165 pk Kipper


Kilometerstand: 100
Bouwjaar: 2024
Prijs:€41.650
Leaseprijs per maand:€465

Kipper

Op zoek naar een betrouwbare nieuwe Kipper voor het vervoeren van losse ladingen? Bij Vissinga Bedrijfswagens is de Kipper direct leverbaar dankzij onze eigen voorraad. Door ons snelle afhandeling kunnen wij zelfs zeggen dat in de praktijk vaak geldt: vandaag kopen, morgen rijden. De succesformule van Vissinga Bedrijfswagens luidt dan ook: bekijken, kopen, gratis thuisbezorgd!

Onze ervaring is dat veel ondernemers het moeilijk vinden om een keuze te maken tussen een jong gebruikte en nieuwe Kipper. Een belangrijke rol speelt de levertijd, die weleens kan oplopen tot 6 maanden. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn door onze eigen voorraad. Dat geldt voor alle klanten, want wij leveren de Kippers gratis door heel Nederland af.

Accessoires Kipper

Het voordeel van een Kipper is dat de laadbak hydraulisch kan kantelen, om op die manier losse ladingen zoals stenen, hout, zand of puin snel en makkelijk te lossen. Met de Kipper bespaar je dus niet alleen tijd en geld, maar voorkom je ook nog eens rugklachten! De bedrijfswagens uit onze voorraad hebben een groot laad-, kiep-, en trekvermogen. Ze zijn bovendien uitgerust met cruise control en voorzien van een stalen laadvloer.

Omdat wij weten dat onze klanten er niet van houden onnodig lang te wachten, kun je iedere nieuwe Kipper online van alle kanten bekijken. Als je geen tijd hebt om de Kipper bij ons in Arnhem te bekijken, kun je op die manier toch jouw nieuwe bedrijfsauto goed bestuderen en direct online kopen. Wij komen hem dan gratis bij je thuisbezorgen. Dat kan door heel Nederland!

Persoonlijke service

Onze persoonlijke service maakt ons uniek. Dat bijna 200 klanten ons beoordelen met gemiddeld een 9,8 maakt ons dan ook bijzonder trots! Bij Vissinga Bedrijfswagens staat het belang van de ondernemer altijd voorop. Zo vind je geen snelle verkopers in dure pakken, maar krijg je één vast aanspreekpunt met wie je al jouw wensen kunt bespreken. Wij werken altijd zonder afleverpakketten en rekenen nooit rijklaarmaakkosten. Zo hoef je dus niet te vrezen voor verborgen kosten.

Als je vragen hebt over onze Kippers, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden, ook wat betreft financiering. Wist je bijvoorbeeld dat 87% van de bedrijfswagens wordt geleased? Onze partner Action Lease kan je daarover alles vertellen en helpt je graag bij de financiering.

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist