Camper onderhoud en APK keuring regio Arnhem

APK Camper en onderhoud

Camper APK keuring

  • APK (incl. afmeldkosten) €69,-
  • Toeslag milieumeting (diesel) €20,-
  • Toeslag ouder dan 15 jaar €10,-
  • Toeslag ouder dan 25 jaar €20,-
  • Herkeuring (terugkomen binnen 1 week) €15,-
Wij hebben de mogelijkheid campers te kunnen keuren tot een hoogte van 3.30 meter en maximale lengte bovenbouw 7 meter.

Wanneer laat ik mijn camper apk keuren?

Je kunt jouw camper bij ons al vanaf twee maanden vóór de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren. De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar (afhankelijk van hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden).

Als je een camper hebt, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als jouw camper APK-plichtig is, dan mag je niet rijden zonder geldige APK. Doe je dat wel, dan krijg je daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als je een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert je verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat je camper de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat je een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw buscamper blijft belangrijk.

Onderhoud aan de camper

Campers zijn er in alle soorten en maten, maar ze hebben vaak een ding gemeen. Ze zijn gebouwd in een bedrijfswagen waarbij de carrosserie van de bestelauto voor het grootste deel gehandhaafd is. Dit zijn bijvoorbeeld de buscamper, alkoof camper en integraal camper. En dan heb je nog de integraal camper, deze is gebouwd op het  het chassis van een bedrijfswagen.

Wat ze allemaal gemeen hebben is dat de “basis” een bedrijfswagen is. Daarom is het verstandig om een camper te laten onderhouden door een bedrijfsauto specialist, zoals ons!

Nog vragen? neem gerust contact op

Camper onderhoud & keuring
Camper onderhoud & keuring
Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd