Renault Trafic L2H1 afmetingen

Afmetingen van de Renault Trafic L2H1

De afmetingen van de Renault Trafic L2H1 zijn: 5.48 meter lang, 1.95 meter breed en 1.97 meter hoog. De afmetingen van de laadruimte zijn 2.93 lang, 1.62 breed en 1.38 hoog.

Bekijk hier beneden alle afmetingen in een duidelijk overzicht.

Renault Trafic L1H1 afmetingen

L. Laadruimte
293 cm

H. Laadruimte
138 cm

Overhang
96 cm

Wielbasis
349 cm

Tot. Lengte
548 cm

Renault Trafic L2H1 Afmetingen LxBxH

Renault Trafic L2H1

Ontdek de Uitvoering van de Renault Trafic L2H1

Bent u op zoek naar een nieuwe Renault Trafic L2H1 bedrijfswagen uit voorraad? Bij Vissinga Bedrijfswagens hebben we een ruime selectie Renault Trafic modellen direct leverbaar. Met ons uitgebreide aanbod kunnen we een snelle afhandeling bieden, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten op uw nieuwe bedrijfswagen.

Wij begrijpen dat het kiezen tussen een jong gebruikte bedrijfswagen en een nieuwe Renault Trafic L2H1 voor sommige klanten lastig kan zijn. Vooral de lange levertijd bij sommige dealers, tot wel 6 maanden, speelt vaak een belangrijke rol. Dankzij onze eigen voorraad kunnen wij u die zorgen besparen. Of u nu op zoek bent naar een L1H1, L2H1 bij ons vindt u wat u zoekt! En we leveren door heel Nederland!

Afmetingen Renault Trafic L2H1

De Renault Trafic L2H1 heeft een totale lengte van 5.48 meter, een breedte van 1.95 meter en een hoogte van 1.96 meter. De afmetingen van de laadruimte zijn als volgt: een lengte van 2.93 meter, een breedte van 1.66 meter en een hoogte van 1.38 meter, met een totaal laadvolume van 7.7 m³.

Maximaal Laadvermogen van de Renault Trafic L2H1

Het laadvermogen van de Renault Trafic L2H1 varieert afhankelijk van de motorkeuze. Ons populaire model is de T29 met een motorvermogen van 110 pk, wat een maximaal laadvermogen van 1251 kg biedt. Als u meer vermogen nodig heeft, kunt u kiezen voor de volgende opties:

  • L2H1 T29 2.0 dCi 110 pk K-Edition – 1251 kg
  • L2H1 T30 2.0 dCi 110 pk Business

Renault Trafic L2H1 met Financial Lease

Wilt u de Renault Trafic L2H1 leasen via Financial Lease? Dan wordt de aanschafwaarde (exclusief btw) betaald door onze vaste leasepartner, Action Lease. Gedurende de door u gekozen lease termijn betaalt u maandelijks een vast bedrag. Na afloop van het leasecontract is de Renault Trafic L2H1 volledig van u.

Het voordeel van Financial Lease is dat u meteen economisch eigenaar bent van de Renault Trafic. Dit geeft u direct recht op diverse fiscale voordelen, zoals afschrijving op de balans, renteaftrek, investeringsaftrek en btw-teruggave. Wilt u meer weten over Financial Lease? Klik dan op de bijgevoegde link.

Ervaar de Renault Trafic L2H1 Zelf!

Twijfelt u nog over de lengte of hoogte van de Renault Trafic L2H1? Kom dan langs op onze locatie en ervaar zelf of deze bedrijfswagen aan uw wensen voldoet. Ons centraal gelegen filiaal in Arnhem is gemakkelijk te bereiken. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe bedrijfswagen. Ontdek de kracht, het comfort en de veelzijdigheid van de Renault Trafic bij Vissinga Bedrijfswagens!

Toch een ander model?

Wij bieden ook nog andere modellen aan. Heeft u nog ergens anders vragen over? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze bedrijfswagens.

Renault Trafic L1H1 afmetingen

Renault Master Trafic L2H1

Waar staat L2 voor?

Dat staat voor lengte 2, dat is de type uitvoering uitgedrukt in hoogte van de Trafic. De L2 is 5.48 meter lang.

Waar staat H1 voor?

Dat staat voor hoogte 1, dat is de type uitvoering uitgedrukt in de hoogte van de Trafic. De H1 is 1.96 meter hoog.

Hoe hoog is een Renault Trafic L2H1?

Dit is komt vaak voor als voertuig combinatie, dat wil dus zeggen lengte 2: 5.48 meter & de hoogte 1: is 1.96 meter.

Renault Trafic L2H1 Afmetingen LxBxH
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist