Over ons

Geschiedenis van Vissinga Bedrijfswagens

Autoverkoop Arnhem

Onder de naam  ‘Autoverkoop Arnhem’ vestigde het bedrijf zich in 1977 aan ‘De Veerweg naar Westervoort’ in een boerenschuur. Er werd in 1980 verhuisd naar winkelcentrum ‘De witte Prijzenhal’. Daar werd de naam veranderd in Arjan Vissinga Auto’s ,afgekort AVA. Het bedrijf bestond uit een showroom en een werkplaats.

Verkoop van bedrijfswagens

In 1985 werd het bedrijf uitgebreid met de verkoop en het onderhoud van bedrijfswagens, vooral de merken Renault, Volkswagen en Peugot.

Rond 1990 werden er 6 wasboxen toegevoegd die nog steeds in gebruik zijn. Dit was ook het jaar dat door de val van de muur de export van bedrijswagens naar de voormalige DDR enorm groeide. In die jaren was een voorraad van 150 bedrijfswagens zoals Renault Express, Renault Traffic en Renault Master heel normaal.

In het jaar 2000 is de wasstraat gebouwd. Het is een wasstraat met zachte textiellappen en veel persoonlijke aandacht voor de klanten en auto’s.

Uitbreiding specialisatie Renault

Ook in het jaar 2000 hebben wij ons naast onze specialisatie in Renault gericht op de merken Nissan en Opel, aangezien deze merken zich dit jaar meer op de bedrijfswagenmarkt zijn gaan richten.

De werkplaats van Kwik-fit is in 2007 overgenomen door Arjan Vissinga. Inmiddels is deze werkplaats voorzien van zeer geavanceerde apparatuur en machines, 6 hefbruggen, een APK keuringsstation met 2 keurstraten waar auto’s en bedrijfswagens tot een hoogte van 3,30 m kunnen worden onderhouden en gekeurd. Hier werkt o.a. een keurmeester die Cum Laude is geslaagd voor het keurmeesters diploma! Arjan Vissinga zelf is al 28 jaar APK keurmeester in zijn bedrijf.

Vissinga Bedrijfswagens

Vissinga Bedrijfswagens is na 38 jaar ervaring zeer gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van bedrijfswagens van de merken Renault, Opel en Nissan.

Veel trouwe klanten weten dan ook al meer dan 38 jaar de weg naar Vissinga Bedrijfswagens te vinden.

Eenmaal een bedrijfswagen van Vissinga, altijd een bedrijfswagen van Vissinga!

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd