Olie

Advies nodig over de olie voor jouw bedrijfswagen? Een regelmatige olieverversing is essentieel voor het behoud van de prestaties en duurzaamheid van de motor van jouw bedrijfswagen.

Waarom is de juiste olie en olie verversing belangrijk?

Olie zorgt voor smering, koeling en reiniging van vitale motoronderdelen, en na verloop van tijd kan olie zijn effectiviteit verliezen. Bij Vissinga Bedrijfswagens begrijpen we het belang van een tijdige olieverversing.

Renault bedrijfswagens onderhoudsschema - olie

Onze kwaliteit oliën voor jouw bedrijfswagens

Ervaar soepelere werking, verminder vervuiling van het roetfilter en een verlengde levensduur van de motor met goed onderhoud van olie van jouw bedrijfswagen. Ons toegewijde team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies. Wij begrijpen de unieke behoeften van bedrijfswagens en helpen je bij het kiezen van de juiste olie voor jouw voertuig en rijomstandigheden.

Bij Vissinga Bedrijfswagens geloven we in het leveren van oliën die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en bescherming. 

Heb je andere vragen voor ons?

Wij willen graag iedereen het beste helpen. Mocht je niet het gewenste antwoord hier hebben gevonden, 
kun je altijd even bellen of laat een reactie/vraag achter in het algemene contactformulier.

Nog opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen?

Vissinga bedrijfswagen - Bekijk/kies

Bekijk

Vind in onze voorraad dè bedrijfswagen die naadloos aansluit bij de werkzaamheden van jouw bedrijf.

Vissinga bedrijfswagens - Koop/deal

Koop

Heeft u een bedrijfswagen gevonden, kunt u gemakkelijk reageren op de desbetreffende detailpagina. Wij zullen vervolgens contact opnemen om de aankoop officeel te maken.

Vissinga bedrijfswagens - Thuisbezorgd

Thuisbezorgd

Heeft u het te druk met ondernemen? Maar is alles verder in orde gemaakt, dan komen onze collega's hem bij u bezorgen.

Olie bij Vissinga Bedrijfswagens, de Renault specialist

Vissinga Bedrijfswagens is uitgegroeid tot de specialist in de verkoop, het repareren en onderhouden van Renault bedrijfswagens in de regio Arnhem. Dat kunnen allerlei soorten Renaults zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende uitvoeringen van de Renault Trafic, Renault Express en Renault Master. Bij Vissinga kun je rekenen op een unieke, persoonlijke aanpak. De ondernemer staat bij ons altijd centraal. Wij denken graag mee, zijn transparant (o.a. over de prijzen van de verschillende onderhoudswerkzaamheden) en schakelen altijd snel. Dankzij deze benadering hebben wij veel ondernemers blij kunnen maken met een nieuwe Renault bedrijfswagen en het onderhoud daarvan. Dat wij gemiddeld met een 9,8 worden beoordeeld, maakt ons dan ook bijzonder trots.

Contact voor onderhoud Renault bedrijfswagens

Wil je graag jouw Renault bedrijfswagen naar een betrouwbare garage brengen voor onderhoud? Neem dan contact op met Vissinga Bedrijfswagens. Wij zijn op allerlei manieren te bereiken; via de mail, telefoon of WhatsApp (06-54297409). Ook is het mogelijk een ‘bel mij terug-verzoek’ in te dienen of zelf een afspraak te maken via de website.

Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist