APK Keuring bedrijfswagen regio Arnhem

APK Keuringsstation Arnhem

Uw bedrijfswagen APK keuring

  • APK (incl. afmeldkosten) €49,-
  • Toeslag camper of meubelbak €20,-
  • Toeslag milieumeting (diesel) €20,-
  • Toeslag ouder dan 15 jaar €10,-
  • Toeslag ouder dan 25 jaar €20,-
  • Herkeuring (terugkomen binnen 1 week) €15,-
Wij hebben de mogelijkheid om meubelbakken, campers en bedrijfsauto’s te kunnen keuren tot een hoogte van 3.30 meter en maximale lengte bovenbouw 7 meter.

Wanneer moet uw bedrijfswagen voor de APK

U kunt uw bedrijfswagen bij ons al vanaf twee maanden vóór de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren. De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar (afhankelijk van hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden).

Als u een bedrijfsauto in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn.  Als uw bedrijfswagen APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u  daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert  uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw bedrijfswagen de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw bedrijfsauto blijft belangrijk.