Bedrijfsauto leasen regio Arnhem

Voordelig investeren en ruimte om te ondernemen

Wat is Lease?

Lease is een ruim begrip. Er zijn diverse vormen van leasing zoals shortlease, Full operationele lease en Financial Lease. Wat is het verschil?

Financial Lease

Bij Financial Lease koopt u de bedrijfswagen en zorgt de leasemaatschappij voor de financiering. Het is eigenlijk een lening met als onderpand de bedrijfsauto. Gedurende de leaseperiode wordt er in gelijke termijnen afgelost. De leasemaatschappij is tijdens de looptijd van het contract de juridische eigenaar en uw bent de economische eigenaar. Aan het einde van de looptijd, als u alle termijnen heeft betaald bent u volledig eigenaar.

Alle kosten zoals afschrijving, onderhoud, verzekering, wegenbelasting etc. zijn voor uw eigen rekening. Voordelen zijn dat u kunt profiteren van rente- en investeringsaftrek. 

Full Operationele Lease

Dit is de meeste uitgebreide vorm van leasen. Uw betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij, die vervolgens verantwoordelijk is voor alle kosten die het gebruik van de bedrijfswagen met zich meenemen. Vaak zijn deze opgenomen in een Full Operational Leasecontract: rente en afschrijving, onderhoudskosten, schadekosten, verzekeringspremie, wegenbelasting en pech hulp.

Wat is lease?

Meer informatie? Kies een leasevorm:

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd