Bedrijfswagen onderhoud Zevenaar

Bedrijfsbus garage Zevenaar

Als bedrijfsbus garage nabij Zevenaar onderhouden wij vele soorten bedrijfswagens. Van groot tot klein, van jong tot oud en van allerlei merken. Elke dag weer doen we er alles aan om bestelbussen in de best mogelijke conditie te houden.

Door een bedrijfswagen op vaste momenten een onderhoudsbeurt te geven, heb je een stuk langer plezier van de bus. Het is goedkoper dan een nieuwe bedrijfsauto kopen voor jouw bedrijf in Zevenaar en bovendien een stuk duurzamer.

Wij raden aan om bij deze kilometerstanden jouw bedrijfswagen te onderhouden:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Zevenaar

Wat doen we nou tijdens een onderhoudsbeurt, vraag je je misschien af. Daarvoor hebben we een schema gemaakt, dat je vindt op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud. Ook zie je hierin wat de kosten zijn. Wel zo transparant, toch?

Je kan bij Vissinga Bedrijfswagens het onderhoud combineren met de algemene periodieke keuring (APK). Wij zijn namelijk door de RDW erkend als APK keuringsstation voor bedrijfswagens. De APK moet elk jaar of eens per twee jaar, dat hangt af van de leeftijd van je bus.

In onze bedrijfsbus garage helpen wij jou als ondernemer uit Zevenaar ook met de montage van allerlei accessoires, mocht je dat willen. Rij bijvoorbeeld een stuk prettiger met een zonneklep. Geef jouw bedrijfswagen een robuuste uitstraling met een bullbar. Of laat jouw laadruimte zo inrichten, dat deze jou perfect ondersteunt in je werk.

Nieuwe Renault bedrijfswagens

Naast een bedrijfsbus garage is Vissinga Bedrijfswagens de plek om nieuwe Renault bedrijfswagens te kopen. Wij hebben een eigen voorraad. Daardoor kunnen we alle Renault modellen direct leveren. Een nieuwe bestelbus komen wij gratis bij je bezorgen in Zevenaar. Onze formule luidt dan ook: kijken, kopen, thuisbezorgd.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Neem voor bedrijfswagen onderhoud in de buurt van Zevenaar contact met ons op via de telefoon (026-3649300) of mail. Nog een stuk sneller en praktischer is het om via de website een afspraak te maken.

Je vindt Vissinga Bedrijfswagens bij winkelcentrum De Lely, aan de oostkant van Arnhem. Vanuit Zevenaar zijn wij dus uitstekend te bereiken via de A12 en de Pleijroute of binnendoor via Duiven en Westervoort.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist