Bedrijfswagen onderhoud Zetten

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Bedrijfsbus garage Zetten

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, dat dicht bij Zetten ligt, zijn wij jouw bedrijfswagenpartner. We onderhouden dagelijks bussen van alle grote merken. Door tijdig een onderhoudsbeurt in te plannen verleng je de levensduur van jouw bestelbus; goed voor de portemonnee en een stuk duurzamer dan een nieuwe kopen.

Wij raden aan om bedrijfswagen onderhoud voor de eerste keer te plannen na 40.000 kilometer of als de bus 2 jaar oud is. Vervolgens plan je weer afspraken na elke 20.000 kilometer, tot het moment dat de kilometerstand de 120.000 heeft aangetikt. Daarna is onderhoud in elk geval verstandig bij 150.000 en 200.000 km.

Bestelbus Zetten

Als we onderhoud uitvoeren aan de bestelbus van jouw bedrijf uit Zetten vullen we alle vloeistoffen (zoals olie) aan. We vervangen ook verschillende onderdelen:

  • Interieurfilter
  • Oliefilter
  • Remblokken
  • Remschijven

We hebben een speciaal onderhoudsschema gemaakt, zodat je kan zien wat wij wanneer vervangen. Ook staan hierin de kosten. Het schema vind je op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud.

APK bedrijfswagen Zetten

Vissinga Bedrijfswagen is door de RDW erkend als APK keuringsstation voor bedrijfswagens. Daardoor kan je periodieke onderhoudsbeurten combineren met de algemene periodieke keuring (APK). Hoe ouder de bus, des te vaker een APK verplicht is. Zo moeten diesels vanaf 3 jaar al jaarlijks worden gekeurd. Voor bedrijfswagens die op benzine rijden is dat pas nodig na het achtste levensjaar.

Vissinga Bedrijfswagens is niet alleen een bedrijfsbus garage voor bestelbussen uit de omgeving van Zetten. Je kan bij ons ook nieuwe Renault bedrijfswagens kopen. Alle populaire modellen hebben we op voorraad. Daardoor zijn ze meteen (gratis) bij jou in Zetten af te leveren.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagens Zetten

Voor een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de regio Zetten kun je contact met ons opnemen via de telefoon (026-3649300), mail of WhatsApp (06-54297409). Ook is het mogelijk om via de website zelf een afspraak in te plannen op een voor jou geschikt moment.

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum
Voorkeur tijd
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd