Bedrijfswagen onderhoud Wijchen

Bedrijfsbus garage Wijchen

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, in de buurt van Wijchen, onderhouden onze vakmannen dagelijks bussen van alle bekende merken, alle leeftijden en alle formaten. Wacht niet te lang en plan tijdig een ‘beurt’ in voor jouw bedrijfswagen en verleng zo de levensduur van jouw partner op de weg.

Bedrijfswagen onderhoud plan je voor het eerst als je 40.000 kilometer hebt gereden of de bus 2 jaar is. Totdat je op 120.000 kilometer zit, plan je om 20.000 km een beurt. Daarna is het bij 150.000 en 200.000 km goed om onderhoud uit te laten voeren.

Bestelbus Wijchen

Bij onderhoud aan de bestelbus van jouw bedrijf uit Wijchen zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer op peil zijn. Ook vervangen we onder meer deze onderdelen:

  • Remblokken
  • Remschijven
  • Interieurfilter
  • Oliefilter

Als je precies wil weten wat we op welk moment doen, bekijk dan deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud. Daar vind je een schema waarin we op een rij hebben gezet welke werkzaamheden we allemaal verrichten en wat elke onderhoudsbeurt kost.

APK bedrijfswagen Wijchen

Voor een APK keuring van jouw Wijchense bedrijfswagen kan je ook meteen bij Vissinga Bedrijfswagen terecht. Wij zijn een officieel APK keuringsstation, erkend door de RDW. Maak het jezelf makkelijk en plan de onderhoudsbeurten samen met de APK.

In de bedrijfsbus garage van Vissinga Bedrijfswagens voeren we niet alleen onderhoud en reparaties uit. We monteren ook meerdere accessoires, waarmee het rijcomfort, de uitstraling of het werkplezier wordt vergroot. Denk bijvoorbeeld aan een imperiaal, zonneklep, laadruimte betimmering of een achteruitrijcamera.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagens Wijchen

Een afspraak maken voor bedrijfswagen onderhoud in de regio Wijchen? Neem telefonisch contact op met ons via 026-3649300, stuur een mail of WhatsApp ons op 06-54297409. Via de website kan je ook zelfstandig een afspraak inplannen voor een moment dat jou goed uitkomt.

Overigens kun je niet alleen bij Vissinga Bedrijfswagens terecht voor het onderhoud van jouw bedrijfswagen. Wij zijn ook de plek voor het kopen van nieuwe Renault bedrijfswagens. Alle gangbare modellen hebben wij op voorraad, waardoor ze direct te leveren zijn. Als je een nieuwe bus koopt, leveren wij deze gratis bij je af in Wijchen.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist