Bedrijfswagen onderhoud Westervoort

Bedrijfsbus garage Westervoort

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, zo dicht bij Westervoort, onderhouden wij iedere dag allerlei bedrijfswagens. Van klein tot groot, van jong tot oud. We doen er alles aan om jouw bestelbus in een goede conditie te houden.

Door jouw bedrijfswagen op een aantal vaste momenten een onderhoudsbeurt te geven, doe je veel langer met een bus. Dat is dus een stuk goedkoper dan telkens een nieuwe bedrijfsauto moeten kopen. Laat bij deze kilometerstanden jouw bedrijfswagen onderhouden:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Westervoort

Om je een idee te geven wat wij doen tijdens de onderhoudsbeurten, hebben we een schema gemaakt. Dat vind je op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud. Hierin zie je ook wat de kosten zijn per onderhoudsbeurt. Dat vinden we wel zo transparant.

Bij Vissinga Bedrijfswagens kan je het periodieke onderhoud combineren met een APK keuring. Wij zijn een officieel RDW-erkend APK keuringsstation. Afhankelijk van de leeftijd van jouw bedrijfsauto moet je hem elk jaar of eens per twee jaar APK laten keuren.

In onze bedrijfsbus garage kunnen wij daarnaast allerlei accessoires monteren. Verbeter de rijervaring met een zonneklep. Geef jouw bedrijfswagen een nog stoerdere uitstraling met een bullbar. Of laat ons jouw laadruimte zo betimmeren, dat de inrichting ervan jou perfect ondersteunt in je dagelijkse werk.

Nieuwe Renault bedrijfswagens

Vissinga Bedrijfswagens is naast een garage een specialist in de verkoop van nieuwe Renault bedrijfswagens. Door onze eigen voorraad kunnen we alle nieuwe bussen direct leveren. Als je een nieuwe bestelbus koopt, komen wij hem zelfs gratis bij je afleveren in Westervoort. Kijken, kopen, thuisbezorgd, luidt onze formule.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Een afspraak maken voor bedrijfswagen onderhoud in de buurt van Westervoort, neem contact op via de telefoon (026-3649300), mail ons of gebruik WhatsApp (06-54297409). Nog een stuk makkelijker is het om via de website direct een afspraak te maken voor het onderhoud.

Je vindt Vissinga Bedrijfswagens bij winkelcentrum De Lely, aan de oostkant van Arnhem. Vanuit Westervoort ben je er via de Westervoortse brug binnen no-time.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist