Renault garage Wageningen

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Bedrijfsbus garage Wageningen

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, in de regio Wageningen, onderhouden wij bedrijfsauto’s van alle merken, leeftijden en formaten. Dagelijks verlengen wij de levensduur van bedrijfswagens door ze te voorzien van een onderhoudsbeurt. Daardoor kun je als ondernemer uit Wageningen langer genieten van je bus.

Wij raden je aan om bedrijfswagens te onderhouden bij deze kilometerstanden:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Wageningen

Tijdens het onderhoud van jouw Wageningse bestelbus vullen we vloeistoffen zoals olie bij. Ook vervangen we onderdelen, bijvoorbeeld het roetfilter, remblokken- en schijven en interieurfilter. Als je een Renault hebt, gebruiken we dus zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Wanneer we wat doen (tegen welke kosten), dat vind je terug in ons schema voor bedrijfswagen onderhoud.

Maak het jezelf nog makkelijker en plan het onderhoud bij Vissinga Bedrijfswagens tegelijkertijd met de algemene periodieke keuring (APK). Die kunnen wij als APK keuringsstation voor bedrijfswagens namelijk ook doen.

Daarnaast helpen we je in de Renault garage graag met de montage van accessoires. Laat de laadruimte betimmeren, zodat jouw bedrijfswagen nog beter is ingericht op jouw werk. Geef de bus een mooiere uitstraling met een bullbar en sidebars. Of ervaar meer rijcomfort met een achteruitrijcamera en zonneklep.

Nieuwe Renault bedrijfswagens

Vissinga Bedrijfswagens is niet alleen een bedrijfsbus garage. Ook zijn wij de plek in Wageningen en omgeving voor het vinden van de perfecte nieuwe Renault bedrijfswagen. Alle gangbare Renault modellen hebben wij op voorraad. Deze zijn daardoor direct leverbaar. Wij leveren nieuwe bussen altijd gratis bij je af in Wageningen.

Vissinga Bedrijfswagens is gevestigd bij winkelcentrum De Lely. Vanuit Wageningen ben je in minder een halfuurtje bij ons. Pak daarvoor de A50 en A12 of rij binnendoor via Doorwerth en Oosterbeek.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagen

Afspraak maken voor bedrijfswagen onderhoud Wageningen? Neem contact met ons op via de telefoon op 026-3649300, gebruik WhatsApp (06-54297409) of stuur ons een mail. Nog veel sneller (en makkelijker) is het om via de website een afspraak te plannen.

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum
Voorkeur tijd
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd