Bedrijfswagen onderhoud Velp

Bedrijfsbus garage Velp

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, dat vlak bij Velp ligt, beschikken we over alle kennis en kunde voor het onderhoud aan jouw bedrijfswagen(s). Door op tijd onderhoudsbeurten te laten verrichten geniet je veel langer van jouw bus. Het is dus duurzaam én goed voor de portemonnee. 

Vissinga Bedrijfswagens is een specialist in de verkoop en het onderhoud van Renault bedrijfswagens in de omgeving van Velp. We hebben daarom voor de bestelbussen van het bekende Franse merk een onderhoudsschema gemaakt. In grote lijnen geldt dit schema ook voor een bedrijfsbus van andere bekende bedrijfswagenmerken. 

Bestelbus service Velp

Gebruik je jouw bestelbus op een normale manier, dan is het verstandig om bij 40.000 kilometer of na 2 jaar de eerste onderhoudsbeurt te plannen. Deze service voor de bestelbus moet je vervolgens herhalen bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Bij bedrijfswagen onderhoud vervangen we onder meer het interieurfilter, de remblokken, het oliefilter, de remschijven en brengen we alle vloeistoffen op peil. Welke werkzaamheden we wanneer uitvoeren en wat de kosten per onderhoudsbeurt zijn, vind je in de onderhoudsschema’s. Dat vinden we wel zo transparant! 

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

Bij service onderhoudsbeurten gebruiken we zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Daarnaast hebben wij de juiste olie voor jouw bedrijfswagen. Dat komt erg nauw vanwege de Euro 6 norm en het roetfilter.

APK keuringsstation bedrijfswagens Velp

Heeft jouw bedrijfswagen een algemene periodieke keuring (APK) nodig? Ook dan helpt Vissinga Bedrijfswagens je graag. Wij zijn een RDW-erkend keuringsstation en zijn gespecialiseerd in het keuren van diesels. 

Vissinga Bedrijfswagens is in de regio Velp de specialist in de verkoop en het onderhouden van Renault bedrijfswagens. Daarvoor hebben we een unieke, persoonlijke aanpak. We werken transparant (bijvoorbeeld wat betreft de kosten van services als onderhoud) en denken mee met jou als ondernemer. 

We hebben als bedrijfsbus garage in de omgeving van Velp altijd verschillende Renault bestelbussen in de aanbieding, zoals de Renault Master, Express, Kangoo en Trafic. Deze bedrijfswagens zijn beschikbaar in allerlei uitvoeringen. Daardoor vind je bij ons altijd een bestelbus die voldoet aan jouw wensen als ondernemer. 

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Zoek je een betrouwbare bedrijfsbus garage in de regio Velp voor het onderhoud van jouw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon (026-3649300). Ook kun je een ‘bel mij terug-verzoek’ indienen of via de website zelf een afspraak maken.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist