Bedrijfswagen onderhoud Valburg

Bedrijfsbus garage Valburg

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, vlak bij Valburg, zijn wij jouw bedrijfswagenpartner. Elke dag onderhouden we allerlei bussen; groot, klein, oud, jong en van alle bekende merken. Door op tijd onderhoudsbeurten in te plannen verleng je de levensduur van de bestelbus. Dat scheelt op de lange termijn aanzienlijk in de kosten.

Wij raden aan om bedrijfswagen onderhoud voor het eerst als je 40.000 kilometer hebt gereden of als de bus 2 jaar oud is. Daarna plan je een beurt na iedere 20.000 kilometer, tot de kilometerstand op 120.000 staat. Vervolgens is bij 150.000 en 200.000 km het verstandig om nog eens onderhoud te verrichten.

Bestelbus Valburg

Bij onderhoud aan de bestelbus van jouw bedrijf uit Valburg vullen we uiteraard alle vloeistoffen aan. We letten goed op welke olie jouw bus nodig heeft, want dat komt erg nauw tegenwoordig met het roetfilter en de Euro 6 norm. We vervangen ook onderdelen:

  • Interieurfilter
  • Oliefilter
  • Remblokken
  • Remschijven

We hebben een onderhoudsschema opgesteld, zodat je kan zien op welke momenten we wat doen. Ook vind je de kosten in het schema, want dat vinden we wel zo transparant. Het schema vind je op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud.

APK bedrijfswagen Valburg

Maak het jezelf nog makkelijker en plan de onderhoudsbeurten samen met de algemene periodieke keuring (APK). Vissinga Bedrijfswagen is namelijk door de RDW erkend als APK keuringsstation voor bedrijfswagens.

In onze bedrijfsbus garage kunnen we ook allerlei accessoires monteren aan jouw bedrijfswagen. Vergroot bijvoorbeeld het rijcomfort door te kiezen voor een zonneklep of laat je laadruimte betimmeren, zodat je nog meer werkplezier ervaart. Vissinga Bedrijfswagens is ook nog eens de specialist in de omgeving van Valburg voor het kopen van nieuwe Renault bedrijfswagens. Alle populaire modellen kunnen wij direct leveren.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagens Valburg

Voor een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de regio Valburg kun je telefonisch contact opnemen (026-3649300), gebruik WhatsApp (06-54297409) of stuur ons een mail. Nog veel makkelijker is het om een afspraak te plannen via de website.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist