Bedrijfswagen onderhoud Rozendaal

Bedrijfsbus garage Rozendaal

Als bedrijfsbus garage vlak bij Rozendaal onderhouden wij met onze vakmensen vele bedrijfswagens. Van klein tot groot en jong tot oud. Elke dag weer doen we er alles aan om bestelbussen van allerlei merken in een topconditie te houden.

Door de bedrijfsbus op vaste momenten te onderhouden, kan je langer genieten van een goed functionerende bedrijfswagen. Dat is voordeliger dan een nieuwe bedrijfsauto kopen en bovendien een stuk duurzamer.

Laat bij deze kilometerstanden jouw bedrijfswagen onderhouden:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Rozendaal

Je vraagt je misschien af wat we doen tijdens het onderhoud van de bestelbus van jouw bedrijf uit Rozendaal. We hebben daarom een schema gemaakt, waarin je dat kan vinden. Klik hier voor het schema voor bedrijfswagen onderhoud. Ook zie je in het schema wat de tarieven zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het onderhoud kan je bij Vissinga Bedrijfswagens combineren met de algemene periodieke keuring (APK). Wij zijn namelijk een APK keuringsstation voor bedrijfswagens en officieel erkend door de RDW. Hoe vaak een bus APK gekeurd moet worden, hangt af van de leeftijd en of die op diesel of benzine rijdt.

In onze bedrijfsbus garage helpen wij jou als ondernemer uit Rozendaal ook eventueel met het monteren van handige accessoires. Met een bullbar en sidebars geven we jouw bedrijfswagen een nog robuustere uitstraling, bijvoorbeeld. Rij nog prettiger met een zonneklep. Of laat jouw laadruimte zo betimmeren, dat deze jou dagelijks goed ondersteunt bij je werkzaamheden.

Nieuwe Renault bedrijfswagens

Vissinga Bedrijfswagens is naast een bedrijfsbus garage dé plek om nieuwe Renault bedrijfswagens aan te schaffen. Dankzij onze eigen voorraad kunnen wij alle Renault modellen direct leveren. Als je nieuwe bestelbus koopt, leveren wij deze gratis bij je af in Rozendaal. Niet voor niets is onze formule: kijken, kopen, thuisbezorgd.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Voor het maken van een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de buurt van Rozendaal kan je contact met ons opnemen via de telefoon (026-3649300), WhatsApp (06-54297409) of mail. Nog een stuk praktischer is het om online een afspraak te maken.

Je vindt Vissinga Bedrijfswagens bij winkelcentrum De Lely, aan de oostkant van Arnhem. Vanuit Rozendaal zijn wij in minder dan een kwartier te bereiken via het centrum van Velp en de Arnhemse wijk Presikhaaf.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist

Onze accessoires

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Meer dan 87% van de Nederlandse bedrijfswagens wordt geleased.
Bekijk en lees onze beoordelingen en overtuig jezelf.