Bedrijfswagen onderhoud Rheden

Bedrijfsbus garage Rheden

Wil je zo lang mogelijk van je bedrijfswagen genieten, dan doe je er verstandig aan om op tijd onderhoud te laten verrichten. Dat is duurzaam en op de lange termijn dus beter voor je portemonnee. Als bedrijfsbus garage in Arnhem, vlak bij Rheden, hebben wij alle kennis en kunde in huis om jouw bedrijfswagen(s) te onderhouden. 

Vissinga Bedrijfswagens is in de omgeving van Rheden de Renault bedrijfswagen specialist. Dat geldt voor zowel de verkoop als het onderhoud van deze bussen. Bij normaal gebruik doe je er goed aan om na 40.000 kilometer of 2 jaar de eerste servicebeurt te plannen. Dit is opnieuw nodig bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Bestelbus service Rheden

In de onderhoudsschema’s die we hebben gemaakt vind je welke onderhoudswerkzaamheden we uitvoeren tijdens de verschillende onderhoudsmomenten. Je vindt in de schema’s voor deze bestelbus service in de regio Rheden ook meteen de kosten. Transparant, hè! 

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

Bij een onderhoudsbeurt aan bedrijfswagens vervangen we onder meer het oliefilter, de remblokken, de remschijven, het interieurfilter en brengen we alle vloeistoffen op peil. We gebruiken zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Ook hebben we de juiste olie voor jouw bus. Vanwege het roetfilter en de Euro 6 norm komt dat erg nauw.

APK keuringsstation bedrijfswagens Rheden

Zoek je een APK keuringsstation voor bedrijfswagens voor de algemene periodieke keuring (AKP), dan kun je ook bij Vissinga Bedrijfswagens terecht. Wij zijn namelijk een RDW-erkend keuringsstation en zijn onder meer gespecialiseerd in het keuren van diesels.

Als bedrijfsbus garage in de regio Rheden en Renault bedrijfswagens specialist hebben we ook altijd meerdere bussen van het Franse merk op voorraad. Denk aan de Renault Express, Kangoo, Trafic en Master. De modellen zijn beschikbaar in meerdere varianten, waardoor je altijd een bedrijfswagen kunt kopen die voldoet aan jouw eisen.

Bij Vissinga Bedrijfswagens krijg je bovendien een unieke, persoonlijke aanpak. Bij ons tref je geen verkopers in dure maatpakken. Wij weten wat voor jou als ondernemer belangrijk is en denken daarom graag met je mee. We zijn transparant (bijvoorbeeld over de kosten van het onderhoud), rekenen geen rijklaarmaakkosten en werken niet met koopovereenkomsten. Bekijk, koop, thuisbezorgd. Dat is onze simpele formule.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Als je jouw bedrijfswagen wil laten onderhouden door een betrouwbare bedrijfsbus garage in de regio van Rheden, neem dan contact op met ons. Dat kan via de telefoon (026-3649300) of mail. Ook kun je eenvoudig zelf een afspraak inplannen via onze website.

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd