Bedrijfswagen onderhoud Renkum

Bedrijfsbus garage Renkum

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, nabij Renkum, onderhouden wij allerlei bedrijfsauto’s. Van jong tot oud, van klein tot groot. Iedere dag weer houden wij bedrijfswagens van alle merken in een goede staat. Door de bedrijfswagen regelmatig van een onderhoudsbeurt te voorzien, kan je veel langer genieten van een goed functionerende bus.

Wij raden je aan om jouw bedrijfswagen te onderhouden bij deze kilometerstanden:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Renkum

Tijdens het onderhoud van de bestelbus van jouw onderneming uit Renkum vullen we de vloeistoffen (zoals olie) bij. Ook vervangen we een aantal onderdelen. Op welk moment we wat doen, vind je in ons schema voor bedrijfswagen onderhoud. Hierin vind je ook de kosten per onderhoudsbeurt. Transparant, hè?!

Maak het jezelf nog makkelijker en combineer het onderhoud bij Vissinga Bedrijfswagens met de algemene periodieke keuring (APK). Wij zijn namelijk een officieel APK keuringsstation voor bedrijfswagens. De bus moet je regelmatig APK laten keuren. Wanneer je dat precies moet doen, ligt eraan of die op diesel of benzine rijdt. Ook hangt het af van de leeftijd, hoe ouder des te vaker die gekeurd dient te worden.

Wij kunnen jou als ondernemer uit Renkum in onze bedrijfsbus garage ook helpen met de montage van accessoires. Laat de laadruimte op maat betimmeren, zodat jouw bus je nog beter ondersteunt in je dagelijkse werk. Geef de bedrijfswagen een nog stoerdere uitstraling met een bullbar en sidebars. Of ervaar meer rijcomfort met de zonneklep en achteruitrijcamera.

Nieuwe Renault bedrijfswagens

Naast een bedrijfsbus garage is Vissinga Bedrijfswagens ook de beste plek voor het vinden van de ideale nieuwe Renault bedrijfswagen. Wij kunnen alle gangbare Renault modellen direct leveren, dankzij onze eigen voorraad. Alle nieuwe bussen leveren we na aankoop gratis af bij jou in Renkum, dat kan thuis zijn of op de zaak.

Je vindt Vissinga Bedrijfswagens bij winkelcentrum De Lely, aan de oostkant van Arnhem. Vanuit Renkum ben je in minder dan een halfuur via de A50 en A12 bij ons, of pak de route binnendoor via Doorwerth en Oosterbeek.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagen

Neem voor het maken van een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de buurt van Renkum telefonisch contact op (026-3649300), gebruik WhatsApp (06-54297409) of mail ons. Nog sneller (en praktischer) is het om online een afspraak in te plannen.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist