Bedrijfswagen onderhoud Oosterbeek

Bedrijfsbus garage Oosterbeek

Door tijdig servicebeurten uit te laten voeren, kun je langer van jouw bus genieten. Als bedrijfsbus garage in Arnhem, dicht bij Oosterbeek, zijn wij uitstekend in staat het onderhoud aan jouw bedrijfswagen(s) te verrichten. 

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van Renault bedrijfswagens in de omgeving van Oosterbeek. Daarom hebben we voor de bussen van dit bekende, betrouwbare merk een onderhoudsschema gemaakt. Uiteraard geldt dit ook voor bedrijfswagens van andere merken. 

Bestelbus service Oosterbeek

Het is, bij normaal gebruik, verstandig om na 40.000 kilometer of 2 jaar de eerste onderhoudsbeurt te plannen voor de bestelbus. Vervolgens herhaal je dit bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Bij het onderhoud aan een bedrijfswagen vervangen we onder meer de remblokken, het oliefilter, de remschijven, het interieurfilter en vullen we alle vloeistoffen bij. Je vindt in onze onderhoudsschema’s welke werkzaamheden we bij welke servicebeurt uitvoeren. Daar staan ook de kosten bij. Wel zo transparant!

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

We gebruiken bij service onderhoudsbeurten altijd zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Ook beschikken we over de juiste olie voor jouw bus. Vanwege de Euro 6 norm en het roetfilter komt dat vandaag de dag erg nauw.

APK keuringsstation bedrijfswagens Oosterbeek

Als je op zoek bent naar een APK keuringsstation voor bedrijfswagens voor de algemene periodieke keuring, dan kun je ook terecht bij Vissinga Bedrijfswagens. Wij zijn namelijk een RDW-erkend keuringsstation en specialist in het keuren van diesels. 

In de omgeving van Oosterbeek is Vissinga Bedrijfswagens dé plek waar je moet zijn voor de aanschaf en het onderhouden van Renault bedrijfswagens. Bij ons kun je rekenen op een unieke, persoonlijke aanpak. We zijn transparant (bijvoorbeeld over de kosten van het onderhoud) en denken graag met jou als ondernemer mee. 

Als bedrijfsbus garage in de regio Oosterbeek hebben we altijd meerdere Renault bedrijfswagens te koop. Daarbij kun je denken aan de Renault Master, Express, Kangoo en Trafic. Deze bussen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo vind je altijd de bestelbus die voldoet aan jouw eisen als ondernemer. 

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Wil je jouw bedrijfswagen laten onderhouden door een betrouwbare bedrijfsbus garage in de regio Oosterbeek, neem dan contact met ons op. Dat kan via de mail of telefoon (026-3649300) of maak via de website zelf een afspraak.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist

Onze accessoires

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Meer dan 87% van de Nederlandse bedrijfswagens wordt geleased.
Bekijk en lees onze beoordelingen en overtuig jezelf.