Bedrijfswagen onderhoud Nijmegen

Bedrijfsbus garage Nijmegen

Het is verstandig om op tijd en met regelmaat jouw bedrijfswagen te onderhouden. Op die manier kun je langer zorgeloos genieten van de bestelbus. Als bedrijfsbus garage in Arnhem, goed bereikbaar vanuit Nijmegen, verrichten wij graag het onderhoud aan jouw bedrijfswagen(s).

In de wijde omgeving van Nijmegen is Vissinga Bedrijfswagens dé specialist op het gebied van Renault bedrijfswagens, zowel qua verkoop als onderhoud. Het is voor bedrijfsbussen bij normaal gebruik goed om na 2 jaar of bij 40.000 kilometer de eerste onderhoudsbeurt te plannen. Daarna zijn servicebeurten nodig na 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Bestelbus service Nijmegen

Voor onze bestelbus service in de regio van Nijmegen hebben we overzichtelijke onderhoudsschema’s gemaakt. Daarin vind je welke werkzaamheden we uitvoeren op welk moment, inclusief de kosten daarvan. Wel zo transparant!

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

Waar moet je aan denken als je jouw bedrijfswagen laat onderhouden in de omgeving van Nijmegen? We vervangen bij de verschillende servicebeurten onder meer de remschijven- en blokken, het oliefilter, het interieurfilter. Daarbij maken we gebruik van zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Ook brengen we de vloeistoffen weer op peil. We hebben altijd de juiste olie voor jouw bus in huis. Dat komt tegenwoordig heel precies door de Euro 6 norm en het roetfilter.

APK keuringsstation bedrijfswagens Nijmegen

Als Renault bedrijfswagen specialist zijn de onderhoudsschema’s gericht op bedrijfswagens van Renault, maar deze gelden net zo goed voor andere bussen. Want ook met bedrijfswagens van andere merken kun je bij ons terecht voor onderhoud. Zoals je ook voor een algemene periodieke keuring (APK) van harte welkom bent bij Vissinga Bedrijfswagens. Wij zijn een RDW-erkend keuringsstation en onder meer gespecialiseerd in het keuren van diesels.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Voorraad Renault bedrijfswagens

Als de specialist in Renault bedrijfswagens in de regio van Nijmegen hebben we natuurlijk meerdere modellen op voorraad voor de verkoop, zoals de Renault Trafic, Kangoo, Master en Express. Deze modellen zijn verkrijgbaar in allerlei varianten, zodat jij de bus kunt kopen die voldoet aan al jouw eisen.

Koop je een nieuwe bestelbus bij ons of laat je jouw bedrijfswagen onderhouden bij Vissinga Bedrijfswagens, dan ervaar je onze unieke persoonlijke aanpak. Bij ons tref je geen snelle verkopers in kostbare maatpakken. Wij denken graag met je mee en weten wat belangrijk is voor jou als ondernemer. We zijn dan ook bijzonder trots op ons gemiddelde beoordelingscijfer van 9,8.

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Wil je jouw bedrijfswagens laten onderhouden bij een betrouwbare garage in de omgeving van Nijmegen? Neem dan contact op met Vissinga Bedrijfswagens (telefonisch op 026-3649300 of via de mail) of plan via de website zelf een afspraak. 

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist