Bedrijfswagen onderhoud Lathum

Bedrijfsbus garage Lathum

Als bedrijfsbus garage nabij Lathum is het onderhouden van bedrijfswagens één van onze kerntaken. Door je bedrijfswagen regelmatig te laten onderhouden, gaat de bus veel langer mee. Dat is duurzaam en het is ook nog eens financieel interessant.

In de buurt van Lathum is Vissinga Bedrijfswagens dé specialist voor de aanschaf en het onderhoud van Renault bedrijfswagens. Uiteraard onderhouden wij ook bestelbussen van andere merken.

Bij deze kilometerstanden is het verstandig om een onderhoudsbeurt in te plannen voor je bedrijfswagen(s):

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Lathum

We hebben een speciaal schema gemaakt voor het onderhoud van een bestelbus. Dat vind je terug op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud. Je ziet wat we doen op welk moment, inclusief bijbehorende kosten. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. We vervangen de volgende onderdelen op de verschillende momenten:

  • Oliefilter
  • Remblokken
  • Interieurfilter
  • Remschijven

Als je een Renault bedrijfswagen hebt, zorgen we ervoor dat de onderdelen zo veel mogelijk vervangen worden door originele Renault onderdelen. Bij het op peil brengen van bijvoorbeeld de olie gebruiken we altijd de juiste olie voor jouw bus. Dat komt tegenwoordig heel nauw door de Euro 6 norm en het roetfilter.

APK keuringsstation bedrijfswagens Lathum

Je kan niet alleen voor periodiek onderhoud van je bedrijfswagen terecht bij Vissinga Bedrijfswagens, ook helpen we je bij de APK. Wij zijn namelijk een RDW-erkend APK keuringsstation voor bedrijfswagens. We zijn bovendien gespecialiseerd in het keuren van diesel bussen.

We zijn niet alleen een bedrijfsbus garage in de omgeving van Lathum, ook zijn wij dé plek waar je jouw nieuwe Renault bedrijfswagens vindt. We hebben meerdere modellen en carrosserievormen altijd op voorraad, waardoor deze altijd direct leverbaar zijn. We bezorgen bovendien alle bussen gratis bij jou op de zaak of thuis!

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagens Lathum

Een afspraak maken voor bedrijfswagen onderhoud in de omgeving van Lathum, neem dan contact op of plan de beurt in via de website. Onze bedrijfsbus garage is dagelijks te bereiken via de telefoon (026-3649300), WhatsApp (06-54297409) of mail.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist