Bedrijfswagen onderhoud Herveld

Bedrijfsbus garage Herveld

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, vlak bij Herveld, onderhouden wij dagelijks vele soorten bedrijfswagens. Groot, klein, jong, oud. Noem het maar op. Door regelmatig ‘een beurt’ in te plannen gaat jouw bestelbus veel langer mee.

Je bedrijfswagen onderhouden is voor de eerste keer goed na 40.000 kilometer of na 2 jaar. Vervolgens plan je een afspraak in na elke 20.000 kilometer, totdat de kilometerstand de 120.000 heeft bereikt. Daarna plan je nog onderhoud bij 150.000 en 200.000 gelopen kilometers.

Bestelbus Herveld

Bij het onderhoud van de bestelbus van jouw bedrijf uit Herveld vullen we alle vloeistoffen aan. Voor de olie kijken we altijd goed welke olie jouw bus nodig heeft. Tegenwoordig komt dat nauw door de Euro 6 norm en het roetfilter. We vervangen bij de verschillende onderhoudsbeurten onder meer de volgende onderdelen:

  • Oliefilter
  • Remblokken
  • Interieurfilter
  • Remschijven

We hebben een schema gemaakt, zodat je kan zien wat wij wanneer vervangen (en wat dat kost). Het schema vind je op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud. Als je een Renault bedrijfswagen hebt, zorgen wij ervoor dat de onderdelen zo veel mogelijk vervangen worden door originele Renault onderdelen.

APK bedrijfswagen Herveld

Je kan bij Vissinga Bedrijfswagen de periodieke onderhoudsbeurt combineren met de algemene periodieke keuring (APK). Wij zijn namelijk door de RDW erkend als APK keuringsstation voor bedrijfswagens. Hoe ouder je bus, hoe vaker die ‘door de APK’ moet. Diesels moeten vanaf 3 jaar al jaarlijks gekeurd worden, voor benzine bussen is dat pas na 8 jaar het geval.

Naast onze bedrijfsbus garage voor bedrijfswagens uit de omgeving van Herveld kan je bij ons ook een nieuwe Renault bus kopen. Wij hebben alle populaire modellen zelf op voorraad, waardoor we ze direct (gratis) bij je in Herveld kunnen bezorgen.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagens Herveld

Voor een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de regio Herveld kun je contact met ons opnemen via de telefoon (026-3649300), WhatsApp (06-54297409) of mail. Ook is het mogelijk om via de website zelf een afspraak in te plannen op het moment dat het voor jou goed uitkomt.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist