Bedrijfswagen onderhoud Elst

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Bedrijfsbus garage Elst

Als je zo lang mogelijk wilt genieten van jouw bedrijfswagen, doe je er verstandig aan om tijdig en periodiek onderhoud te laten verrichten. Dat is duurzaam en op de lange termijn goed voor je portemonnee. Als bedrijfsbus garage in Arnhem, dat dicht bij Elst ligt, staan wij klaar om jouw bedrijfswagen(s) te onderhouden. 

In de omgeving van Elst is Vissinga Bedrijfswagens de Renault bedrijfswagen specialist. Dat geldt voor zowel het onderhoud als de verkoop van deze bedrijfsbussen. Je doet er goed aan om de eerste servicebeurt na 40.000 kilometer of 2 jaar te plannen, mits je de bus normaal gebruikt natuurlijk. Vervolgens is het nodig bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Bestelbus service Elst

Voor deze bestelbus service in de regio van Elst hebben we overzichtelijke onderhoudsschema’s gemaakt. Daarin vind je welke onderhoudswerkzaamheden we uitvoeren op welk moment, inclusief de bijbehorende kosten. Wel zo transparant!

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

Bij de verschillende servicebeurten vervangen we onder meer de remblokken, remschijven, het oliefilter, interieurfilter en vullen we alle vloeistoffen aan. We gebruiken altijd zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Bovendien hebben we de juiste olie voor jouw bus in huis. Dat komt tegenwoordig heel precies vanwege het roetfilter en de Euro 6 norm.

De onderhoudsschema’s zijn gemaakt voor Renault bedrijfswagens, maar gelden in grote lijnen net zo goed voor bedrijfsbussen van andere grote merken. Ook die kunnen wij uiteraard onderhouden. 

APK keuringsstation bedrijfswagens Elst

Ben je op zoek naar een APK keuringsstation voor bedrijfswagens voor de algemene periodieke keuring (AKP)? Ook dan ben je bij Vissinga Bedrijfswagens aan het juiste adres. Wij zijn een RDW-erkend keuringsstation en gespecialiseerd in het keuren van diesels.

Uiteraard hebben we als bedrijfsbus garage in de regio Elst en Renault bedrijfswagens specialist altijd allerlei bestelbussen op voorraad, zoals de Renault Kangoo, Express, Trafic en Master. Deze modellen zijn allemaal beschikbaar in meerdere varianten, zodat jij altijd de bedrijfswagen kunt kopen die jouw behoeften vervult.

Als je jouw bedrijfswagen koopt of laat onderhouden bij Vissinga Bedrijfswagens mag je vertrouwen op onze persoonlijke aanpak. Je treft bij ons geen verkopers in driedelige pakken. Wij werken transparant en denken graag met jou mee als ondernemer. Bekijk, koop, thuisbezorgd. Dat is onze simpele formule.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Vanaf nu jouw bedrijfswagens laten onderhouden door een betrouwbare bedrijfsbus garage in de omgeving van Elst? Neem dan contact met ons op! Dat kan telefonisch (026-3649300) of via mail. Natuurlijk kun je ook zelf online een afspraak inplannen voor een servicebeurt.

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum
Voorkeur tijd
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd