Bedrijfswagen onderhoud Elden

Bedrijfsbus garage Elden

Als bedrijfsbus garage dicht bij Elden onderhouden wij vele soorten bedrijfswagens. Van jong tot oud, van groot tot klein. Elke dag zijn wij in de weer om bussen in een goede staat te houden.

Door de bus op vaste momenten een onderhoudsbeurt te geven, gaat-ie veel langer mee. Dat is duurzamer én goedkoper dan een nieuwe bedrijfsauto kopen. Wij raden aan om bij deze kilometerstanden jouw bedrijfswagen of bedrijfswagens te onderhouden:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Elden

We hebben een schema gemaakt voor het onderhoud van de bestelbus van jouw bedrijf uit Elden. Het schema kun je vinden op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud. Ontdek welke werkzaamheden we doen en met welke kosten je rekening moet houden.

Naast het periodieke onderhoud moet je de bedrijfswagen ook APK laten keuren. Afhankelijk van de leeftijd van de bus gebeurt dat elk jaar of eens per twee jaar. Vissinga Bedrijfswagens is een door de RDW erkend APK keuringsstation voor bedrijfswagens. Je kan dus tegelijkertijd met het onderhoud direct een APK keuring laten doen bij ons.

Verder kunnen we in onze bedrijfsbus garage allerlei accessoires monteren. Denk daarbij aan een bullbar, zonneklep, sidebars of een trekhaak. We kunnen zelfs de hele laadruimte voor je betimmeren, zodat deze aansluit bij jouw dagelijkse werkzaamheden.

Nieuwe Renault bedrijfswagens

Vissinga Bedrijfswagens is naast een garage ook gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe Renault bedrijfswagens. Wij hebben een eigen voorraad, waardoor alle nieuwe bussen direct leverbaar zijn. Koop je een nieuwe bestelbus, dan komen wij deze zelfs gratis bij je bezorgen in Elden.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Wil je graag een afspraak maken voor bedrijfswagen onderhoud in de regio Elden, neem dan contact met ons op via de telefoon (026-3649300), WhatsApp (06-54297409) of mail. Nog veel eenvoudiger is het om online een afspraak in te plannen. Wij zijn gevestigd bij winkelcentrum De Lely en vanuit Elden snel bereikbaar via de John Frostbrug of Pleijroute.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist