Bedrijfswagen onderhoud Ede

Bedrijfswagen onderhoud. Ben je opzoek naar een garage voor service en onderhoud aan jouw bedrijfsbus in omgeving Ede? Dan helpt Vissinga Bedrijfswagens je graag!

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Bedrijfsbus garage Ede

Als bedrijfsbus garage aan de rand van Arnhem, goed te bereiken vanuit Ede, staan we elke dag voor je klaar om jouw bedrijfswagen(s) te onderhouden. Door met enige regelmaat servicebeurten te laten verrichten kun je veel langer genieten van een goed functionerende bus. Dat is bovendien duurzaam én goed voor jouw portemonnee. 

In de wijde omgeving van Ede is Vissinga Bedrijfswagens de specialist op het gebied van Renault bedrijfswagens. We hebben daarom voor deze bussen heldere onderhoudsschema’s op onze website staan. Die zijn uiteraard in grote lijnen ook van toepassing op de bedrijfsbussen van andere bekende bedrijfswagenmerken. Welke werkzaamheden we wanneer uitvoeren en wat de kosten per onderhoudsbeurt zijn, vind je in de onderhoudsschema’s.

Bestelbus service Ede

Het is verstandig om de eerste onderhoudsbeurt na 2 jaar of bij 40.000 kilometer te plannen, als je de bedrijfswagen op een normale manier gebruikt. Onze bestelbus service in de regio van Ede herhaal je vervolgens bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Een onderhoudsbeurt bestaat onder meer uit het op peil brengen van alle vloeistoffen. We hebben altijd de juiste olie in huis voor jouw bus, wat tegenwoordig heel nauw komt door de Euro 6 norm en het roetfilter. Daarnaast vervangen we de remblokken en -schijven, het interieurfilter en het oliefilter. We maken zo veel mogelijk gebruik van originele Renault onderdelen. 

APK keuringsstation bedrijfswagens Ede

Vissinga Bedrijfswagens is naast het verrichten van onderhoud ook in staat om de een algemene periodieke keuring (APK) te verzorgen voor jouw bedrijfswagen. Wij zijn namelijk een RDW-erkend keuringsstation in de regio rond Ede en zijn een specialist in het keuren van diesels. 

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Wil je jouw bedrijfswagen laten onderhouden door een betrouwbare bedrijfsbus garage in de omgeving van Ede, neem dan contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch (026-3649300) als via de mail. Ook kun je via de website eenvoudig en snel zelf een afspraak inplannen voor een servicebeurt. 

Bij Vissinga Bedrijfswagens kun je altijd rekenen op een unieke, persoonlijke benadering. Bij ons zal je geen snelle verkopers in maatpakken aantreffen. Wij weten wat belangrijk is voor jou als ondernemer en denken graag met je mee. Bovendien werken we altijd op een transparante wijze. We zijn dan ook trots op het feit dat we gemiddeld door onze klanten worden beoordeeld met een 9,8!

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1:

Laat uw gegevens achter

Onderhoudsgegevens

Voorkeur datum
Voorkeur tijd

Stap 2:

Aanvraag afronden

Gegevens

Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Voeg uw bedrijfswagen toe

Zo kunnen we u de juiste richting op sturen om bij het passende product uit te komen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van onze actuele voorraad en ontvang je handige onderhoud tips voor bedrijfswagens.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd