Bedrijfswagen onderhoud Duiven

Bedrijfswagen onderhoud. Ben je opzoek naar een garage voor service en onderhoud aan jouw bedrijfsbus in omgeving Duiven? Dan ben je bij Vissinga Bedrijfswagens

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Bedrijfsbus garage Duiven

Als bedrijfsbus garage aan de rand van Arnhem, dicht bij Duiven, helpen we je graag met het onderhouden van jouw bedrijfswagen(s). Door op tijd en met vaste regelmaat servicebeurten te laten verrichten gaat jouw bus veel langer mee. Dat is dus niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens goed voor je portemonnee. 

Vissinga Bedrijfswagens is de Renault bedrijfswagen specialist in de omgeving van Duiven. Dat geldt voor de verkoop en het onderhoud. Daarom hebben we voor deze bussen duidelijke onderhoudsschema’s gemaakt, maar die zijn in grote lijnen ook van toepassing op de bedrijfsbussen van andere bedrijfswagenmerken. 

Bestelbus service Duiven

Bij normaal gebruik is de eerste onderhoudsbeurt nodig na 2 jaar of bij 40.000 kilometer. Onze bestelbus service in de regio van Duiven herhaal je vervolgens bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Waar bestaat zo’n onderhoudsbeurt dan uit? We vervangen onder meer het interieurfilter, oliefilter, de remschijven en – blokken. Bovendien brengen we alle vloeistoffen weer op peil. Welke werkzaamheden we wanneer uitvoeren en wat de kosten per onderhoudsbeurt zijn, vind je in de onderhoudsschema’s.

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

APK keuringsstation bedrijfswagens Duiven

Bij bedrijfswagen onderhoud maken we altijd zo veel mogelijk gebruik van originele Renault onderdelen. Daarnaast beschikken we over de juiste olie voor jouw bus. Dat komt vandaag de dag erg nauw door de Euro 6 norm en het roetfilter. Ook voor een algemene periodieke keuring (APK) kun je bij ons terecht. Wij zijn een RDW-erkend keuringsstation en zijn een specialist in de keuring van diesels. 

Voorraad nieuwe Renault bedrijfswagens

Als de specialist in Renault bedrijfswagens in de omgeving van Duiven hebben we altijd allerlei nieuwe bussen op voorraad. Denk aan de Renault Trafic, Master, Kangoo en Express. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kijk je dus met een schuin oog ook al naar een nieuwe bedrijfswagen, dan kun je de bussen meteen bij ons rustig bekijken.

Bij Vissinga Bedrijfswagens hanteren we de simpele formule ‘Kijken, kopen, thuisbezorgd’. Wij denken graag met jou mee als ondernemer en weten als geen ander wat voor jou 

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Wil je jouw bedrijfswagen laten onderhouden door een betrouwbare bedrijfsbus garage in de regio Duiven, neem dan contact met ons op. Dat kan via de mail of telefonisch op 026-3649300. Via de website kun je natuurlijk ook zelf een afspraak inplannen. 

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1:

Laat uw gegevens achter

Onderhoudsgegevens

Voorkeur datum
Voorkeur tijd

Stap 2:

Aanvraag afronden

Gegevens

Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Voeg uw bedrijfswagen toe

Zo kunnen we u de juiste richting op sturen om bij het passende product uit te komen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van onze actuele voorraad en ontvang je handige onderhoud tips voor bedrijfswagens.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd