Bedrijfswagen onderhoud Doetinchem

Bedrijfsbus garage Doetinchem

Wil je lang en zorgeloos genieten van jouw bestelbus, dan doe je er goed aan om jouw bedrijfswagen op gezette tijden te onderhouden. Als bedrijfsbus garage in Arnhem, uitstekend bereikbaar vanuit Doetinchem, verrichten wij graag het onderhoud aan jouw bedrijfswagen(s).

In de regio rond Doetinchem is Vissinga Bedrijfswagens dé specialist wat betreft Renault bedrijfswagens, qua verkoop en onderhoud. Bij normaal gebruik is het aan te raden om bij 40.000 kilometer of na 2 jaar de eerste onderhoudsbeurt in te plannen. Daarna zijn weer servicebeurten nodig bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 gereden kilometers. 

Bestelbus service Doetinchem

We hebben voor onze bestelbus service in de regio Doetinchem duidelijke en begrijpelijke onderhoudsschema’s gemaakt. Je vindt daarin welke werkzaamheden we uitvoeren op welk moment. Daarbij geven we ook meteen de kosten, wel zo transparant, vinden wij. De onderhoudsschema’s gelden voor bedrijfswagens van Renault, maar net zo goed voor bussen van andere merken. Ook die kunnen wij namelijk onderhouden.

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

Waar moet je zoal aan denken als je jouw bedrijfswagen laat onderhouden in de omgeving van Doetinchem? Tijdens de verschillende servicebeurten vervangen we bijvoorbeeld de remblokken en -schijven, het interieurfilter en het oliefilter. We maken zo veel mogelijk gebruik van originele onderdelen van Renault. Daarnaast vullen we de vloeistoffen aan. We hebben altijd de juiste olie voor jouw bus. Dat komt heel nauw vanwege de Euro 6 norm en het roetfilter.

APK keuringsstation bedrijfswagens Doetinchem

Wil je jouw bedrijfswagen APK laten keuren, dan kun je ook terecht bij Vissinga Bedrijfswagens. Wij zijn namelijk een RDW-erkend keuringsstation en onder meer gespecialiseerd in de keuring van diesels.

Als de specialist in Renault bedrijfswagens in de omgeving van Doetinchem hebben we altijd meerdere nieuwe bussen van dit bekende Franse merk te koop staan. Denk aan de Renault Master, Trafic, Kangoo en Express. Deze modellen zijn beschikbaar in meerdere varianten. Overweeg je dus om — op termijn — een nieuwe bedrijfswagen te kopen, dan kun je die bij ons meteen bekijken.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Wil je jouw bedrijfswagens laten onderhouden bij een betrouwbare garage in de omgeving van Doetinchem? Neem dan contact op met Vissinga Bedrijfswagens (telefonisch op 026-3649300 of via de mail) of plan via de website zelf een afspraak. 

Bij Vissinga Bedrijfswagens kun je altijd vertrouwen op onze unieke persoonlijke aanpak. Bij ons tref je geen snelle medewerkers in dure maatpakken. Wij denken juist graag met jou als ondernemer mee. We zijn dan ook erg trots dat we gemiddeld met een 9,8 worden beoordeeld door onze klanten.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist

Onze accessoires

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Meer dan 87% van de Nederlandse bedrijfswagens wordt geleased.
Bekijk en lees onze beoordelingen en overtuig jezelf.