Bedrijfswagen onderhoud Dieren

Bedrijfsbus garage Dieren

Als bedrijfsbus garage vlak bij Dieren onderhouden wij allerlei bedrijfswagens. Van groot tot klein, van jong tot oud. En dat iedere dag weer. Door jouw bus regelmatig een onderhoudsbeurt te geven, zal je zien dat-ie langer meegaat. Dat is een stuk duurzamer én goedkoper dan een nieuwe bedrijfsauto kopen.

Wij raden aan om in elk geval bij deze kilometerstanden de bedrijfswagen te onderhouden:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Dieren

Voor het onderhoud van de bestelbus van jouw bedrijf uit Dieren hebben we een schema gemaakt, dat je vindt op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud. Je leest daarin welke werkzaamheden we doen op welk moment, inclusief de kosten die we daarvoor in rekening brengen. Als je een Renault bus hebt zorgen wij ervoor dat de onderdelen zo veel mogelijk vervangen worden originele Renault onderdelen.

Naast het periodieke onderhoud ben je bij Vissinga Bedrijfswagens ook aan het goede adres voor de APK keuring van jouw bus. De RDW heeft ons namelijk erkend als een APK keuringsstation voor bedrijfswagens.

Nieuwe Renault bedrijfswagens

In onze bedrijfsbus garage monteren we bovendien ook allerlei accessoires, zoals een bullbar, zonneklep, trekhaak of sidebars. We kunnen zelfs de hele laadruimte voor je betimmeren, zodat je interieur je perfect ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden. Naast het onderhoud van bestelbussen is Vissinga Bedrijfswagens gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe Renault bedrijfswagens.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Voor een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de regio Dieren kun je contact met ons opnemen via de telefoon (026-3649300), mail of WhatsApp (06-54297409). Nog makkelijker is om via de website direct een afspraak in te plannen. Wij zijn gevestigd bij winkelcentrum De Lely, aan de oostkant van Arnhem. Daardoor zijn wij is uitstekend bereikbaar vanuit Dieren.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist