Bedrijfswagen onderhoud Beuningen

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Bedrijfsbus garage Beuningen

Als bedrijfsbus garage in Arnhem, nabij Beuningen, zijn wij de bedrijfswagenpartner van vele ondernemers. Elke dag onderhouden we bussen van alle bekende merken, alle formaten en alle leeftijden. Door tijdig onderhoudsbeurten in te plannen voorkom je schade en wordt de levensduur van de bestelbus verlengd. Dat scheelt flink in de kosten.

Bedrijfswagen onderhoud moet je voor het eerst doen als je 40.000 kilometer hebt gereden of als de bestelbus 2 jaar oud is. Daarna plan je weer een beurt na elke 20.000 kilometer, tot je de 120.000 hebt bereikt. Bij 150.000 en 200.000 km is het onderhoud ook weer verstandig.

Bestelbus Beuningen

Bij onderhoud aan de bestelbus van jouw bedrijf uit Beuningen vullen we vloeistoffen zoals olie aan en vervangen we de volgende onderdelen:

  • Interieurfilter
  • Oliefilter
  • Remblokken
  • Remschijven

Als je meer wil weten wat we precies doen op welke momenten, bekijk dan eens op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud het schema dat we hebben gemaakt. Daarin vind je meteen wat elke beurt voor jouw bus kost. Handig, hè?!

APK bedrijfswagen Beuningen

Wil je het jezelf nou echt makkelijk maken, plan dan de onderhoudsbeurten samen met de algemene periodieke keuring (APK). Vissinga Bedrijfswagen kan die namelijk ook uitvoeren, omdat we erkend zijn door de RDW als APK keuringsstation voor bedrijfswagens.

In onze bedrijfsbus garage verzorgen we niet alleen onderhoudswerkzaamheden en reparaties, ook monteren we allerlei accessoires. We vergroten bijvoorbeeld het rijcomfort (met een zonneklep of achteruitrijcamera), verbeteren het werkgemak door de laadruimte te betimmeren of maken de uitstraling nog beter met een bullbar of imperiaal.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagens Beuningen

Voor een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de regio Beuningen kun je telefonisch contact opnemen (026-3649300), gebruik WhatsApp (06-54297409) of stuur ons een mail. Nog veel makkelijker is het om een afspraak te plannen via de website.

Overigens kun je niet alleen bij Vissinga Bedrijfswagens terecht voor het onderhoud van jouw bedrijfswagen. Wij zijn ook de specialist voor het kopen van nieuwe Renault bedrijfswagens. Alle populaire modellen kunnen wij direct leveren, omdat we een eigen voorraad hebben. Als je een nieuwe bus koopt, komen wij deze gratis bij je afleveren in Beuningen!

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum
Voorkeur tijd
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd