Bedrijfswagen onderhoud Arnhem

Bedrijfswagen onderhoud. Ben je opzoek naar een garage voor service en onderhoud aan jouw bedrijfsbus in omgeving Arnhem? Vissinga Bedrijfswagens helpt je graag! Neem

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Bedrijfsbus garage Arnhem

Als bedrijfsbus garage in Arnhem hebben we alle kennis en kunde in huis om het onderhoud aan jouw bedrijfswagen(s) te verrichten. Door tijdig onderhoudsbeurten uit te laten voeren kun je veel langer genieten van de bus. Het is dus duurzaam én goed voor de portemonnee. 

Vissinga Bedrijfswagens is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van Renault bedrijfswagens in Arnhem, daarom hebben we voor deze bestelbussen een onderhoudsschema gemaakt. In grote lijnen geldt dit schema net zo goed voor een bedrijfsbus van andere grote merken. 

Bestelbus service Arnhem

Als je op een normale manier rijdt in jouw bestelbus, is de eerste onderhoudsbeurt nodig bij 40.000 kilometer of na 2 jaar. Daarna is het aan te raden om deze bestelbus service te herhalen bij 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Bij bedrijfswagens onderhoud moet je denken aan het vervangen van het oliefilter, interieurfilter, de remblokken, remschijven en het op peil brengen van alle vloeistoffen. Wat er wanneer gebeurt en wat de kosten per onderhoudsbeurt zijn, hebben we op een rij gezet in onderhoudsschema’s. Wel zo transparant! 

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

Wij gebruiken bij onze service onderhoudsbeurten zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Bovendien hebben wij de juiste olie die in jouw bedrijfswagen moet. Dit komt tegenwoordig erg nauw met de Euro 6 norm en het roetfilter.

APK keuringsstation bedrijfswagens Arnhem

Heb je een algemene periodieke keuring (APK) nodig van jouw bedrijfswagen in Arnhem? Vissinga Bedrijfswagens is een RDW-erkend keuringsstation en is gespecialiseerd in het keuren van diesels. 

Vissinga Bedrijfswagens is in de regio Arnhem uitgegroeid tot de specialist in het verkopen en onderhouden van Renault bedrijfswagens. Je kunt bij ons vertrouwen op een unieke, persoonlijke aanpak. We werken altijd transparant (o.a. over de kosten van services als onderhoud) en denken graag met jou als ondernemer mee. 

We hebben als bedrijfsbus garage in Arnhem altijd meerdere Renault bestelbussen op voorraad, zoals de Renault Master, Trafic, Express en Kangoo. Deze bedrijfswagens zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor je bij ons altijd een bestelbus vindt die naadloos aansluit bij jouw behoeften als ondernemer. 

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Wil je jouw bedrijfswagen(s) onderhouden bij een betrouwbare bedrijfsbus garage in Arnhem? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon (026-3649300). Daarnaast is het mogelijk om een ‘bel mij terug-verzoek’ in te dienen of zelf een afspraak te maken via de website. 

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1:

Laat uw gegevens achter

Onderhoudsgegevens

Voorkeur datum
Voorkeur tijd

Stap 2:

Aanvraag afronden

Gegevens

Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Voeg uw bedrijfswagen toe

Zo kunnen we u de juiste richting op sturen om bij het passende product uit te komen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van onze actuele voorraad en ontvang je handige onderhoud tips voor bedrijfswagens.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd