Bedrijfswagen onderhoud Angerlo

Bedrijfsbus garage Angerlo

Eén van onze kerntaken als bedrijfsbus garage nabij Angerlo is het onderhouden van bedrijfswagens. Wij hebben dan ook alle kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat jouw bus blijft rijden als een zonnetje en veel langer meegaat.

Bij de volgende kilometerstanden doe je er verstandig aan om een onderhoudsbeurt in te plannen voor je bedrijfswagen(s):

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Angerlo

Om je een idee te geven wat we allemaal doen tijdens een onderhoudsbeurt en wat dat precies kost, hebben we een speciaal schema gemaakt. Dat schema vind je op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud. Je ziet wat we aan jouw bestelbus doen op welk moment, inclusief bijbehorende kosten. Zo vervangen we gedurende het leven van de bus onder meer de volgende onderdelen:

  • Interieurfilter
  • Oliefilter
  • Remblokken
  • Remschijven

Als specialist in Renault bedrijfswagens zorgen we er uiteraard voor dat we zo veel mogelijk originele Renault onderdelen gebruiken als je een Renault bus hebt. Daarnaast kijken we altijd goed welke olie jouw bus nodig heeft. Door de Euro 6 norm en het roetfilter komt dit erg nauw.

APK keuringsstation bedrijfswagens Angerlo

We helpen je niet alleen met periodiek onderhoud, ook zijn wij als bedrijfsbus garage een RDW-erkend APK keuringsstation. Daardoor kun je met je bedrijfswagen bij ons terecht voor de APK-keuring.

Naast onderhoud en service verkopen we bij Vissinga Bedrijfswagens ook bussen. Wij zijn in de omgeving van Angerlo dé plek voor de aanschaf van een nieuwe Renault bedrijfswagen. We altijd hebben meerdere carrosserievormen en modellen op voorraad. Daardoor zijn de bussen direct leverbaar. We bezorgen jouw nieuwe bedrijfswagen altijd gratis bij jou thuis of op de zaak. Bekijken, kopen, thuisbezorgd, noemen wij dat.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagens Angerlo

Afspraak maken voor bedrijfswagen onderhoud in de buurt van Angerlo? Neem contact met ons op of plan een afspraak via onze website. De bedrijfsbus garage is elke dag telefonisch bereikbaar (026-3649300), gebruik WhatsApp (06-54297409)  of stuur een mail.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist