Bedrijfswagen onderhoud Huissen

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Bedrijfsbus garage Huissen

Wil je lang en zorgeloos genieten van jouw bedrijfswagen, dan is het verstandig om op tijd en op vaste momenten onderhoud te laten verrichten. Als bedrijfsbus garage in Arnhem, vlak bij Huissen, staan wij klaar om jouw bedrijfswagen(s) te onderhouden. 

Vissinga Bedrijfswagens is in de omgeving van Huissen dé Renault bedrijfswagen specialist. Dat geldt voor zowel de verkoop als het onderhoud. Voor bedrijfswagens geldt dat het goed is om bij 40.000 gereden kilometers of na 2 jaar de eerste onderhoudsbeurt te plannen, mits je de bus normaal gebruikt. Plan daarna servicebeurten na 60.000, 80.000, 120.000, 150.000 en 200.000 kilometer. 

Bestelbus service Huissen

We hebben overzichtelijke onderhoudsschema’s gemaakt voor onze bestelbus service in de regio van Huissen. In de schema’s vind je welke onderhoudswerkzaamheden we op welk moment uitvoeren. Ook staan daar de bijbehorende kosten bij.

Kik hier voor de onderhoudsschema’s

Bij het onderhoud vervangen we bijvoorbeeld de remschijven- en blokken, het oliefilter, het interieurfilter en we brengen de vloeistoffen op peil. Daarbij maken we gebruik van zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Ook hebben we altijd de juiste olie voor jouw bus in huis, dat komt heel precies vanwege de Euro 6 norm en het roetfilter.

We hebben — als Renault bedrijfswagen specialist — de onderhoudsschema’s gemaakt voor de bedrijfswagens van Renault. Uiteraard gelden deze net zo goed voor bussen van andere bekende bedrijfswagenmerken, want ook voor het onderhoud van andere bussen kun je bij ons terecht.

APK keuringsstation bedrijfswagens Huissen

Zoek je een APK keuringsstation voor bedrijfswagens voor de algemene periodieke keuring (AKP), dan ben je ook van harte welkom bij Vissinga Bedrijfswagens. Wij zijn een RDW-erkend keuringsstation en onder meer gespecialiseerd in het keuren van diesels.

Als Renault bedrijfswagens specialist in de regio Huissen hebben we uiteraard ook altijd meerdere modellen van dit Franse merk te koop staan. Zo vind je onder meer de Renault Kangoo, Trafic, Master en Express in ons aanbod. De nieuwe modellen zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende varianten. Daardoor vind je bij ons altijd de bedrijfswagen die aansluit bij jouw behoeften.

Laat je jouw bedrijfswagen onderhouden bij Vissinga Bedrijfswagens of koop je een nieuwe bestelbus bij ons, dan krijg je onze unieke persoonlijke aanpak er gratis bij. Je treft bij ons geen verkopers in dure pakken. Wij weten wat voor jou als ondernemer belangrijk is en denken graag met je mee. We werken transparant en rekenen bijvoorbeeld geen rijklaarmaakkosten. We zijn dan ook bijzonder trots dat we gemiddeld met een 9,8 worden beoordeeld.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Contact voor onderhoud bedrijfswagens

Laat jouw bedrijfswagens voortaan onderhouden bij Vissinga Bedrijfswagens, een betrouwbare bedrijfsbus garage in de omgeving van Huissen. Plan via de website zelf een afspraak in, neem telefonisch contact met ons op (026-3649300) of mail ons.

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum
Voorkeur tijd
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd