Renault bedrijfswagens Ede

Ben je op zoek naar nieuwe Renault bedrijfswagens in Ede? De ideale bussen vind je bij Vissinga Bedrijfswagens. Bekijk, vergelijk en bestel de bedrijfswagens

Je vind ons hier

Vissinga bedrijfswagens Doctor C. Lelyweg 5A
6827 BH Arnhem
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 tot 18:00 Zaterdag: Op afspraak Zondag: Gesloten

Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe Renault bussen Ede

In ons grote aanbod hebben we nieuwe Renault bussen in alle soorten en maten voor jouw bedrijf uit Ede. Of je nu veel laadruimte nodig hebt omdat je grote afstanden aflegt op de snelweg of juist vooral in de drukke stad rijdt en dus een wendbare bus wil: voor iedere ondernemer hebben wij ideale Renault bedrijfswagens in huis.

De nieuwe Renault bussen die wij bezorgen in Ede:

  • Renault Master, het grootste model. Dit is de complete en veelzijdige bedrijfswagen, die verkrijgbaar is in allerlei afmetingen.
  • Renault Trafic, de middelgrote bus. Deze is wendbaar, heeft nog verrassend veel laadcapaciteit en biedt een groot rijcomfort.
  • Renault Kangoo, de kleinste uit het aanbod. Dit dynamische model rijdt heerlijk in een drukke stad.
  • Renault Express, vergelijkbaar met de Kangoo, maar dan goedkoper.

Als je kiest voor nieuwe Renault bedrijfswagens kun je voortaan bouwen op een betrouwbare en duurzame partner op de weg. De nieuwe bussen hebben een efficiënte, krachtige motor. Dat houdt de kosten en CO2-uitstoot laag; goed voor de portemonnee én het milieu.

Specifieke Renault bedrijfswagens

Naast de bovengenoemde reguliere modellen hebben we bij Vissinga Bedrijfswagens ook nog Renault bedrijfswagens op voorraad voor ondernemers uit Ede met een specifieke transportbehoefte:

Mocht je het willen, dan zijn de Renault bedrijfswagens nog te personaliseren. Om je daar een concreet beeld van te geven: we kunnen bijvoorbeeld de laadruimte zo betimmeren en inrichten, dat je dagelijks meer comfort ervaart doordat-ie volledig is afgestemd op jouw werk.

Renault bestelbussen accessoires en service Ede

Andere accessoires toevoegen is natuurlijk ook nog mogelijk. Zo vergroot je met een achteruitrijcamera en zonneklep het rijcomfort of geef je het uiterlijk een stoer karakter met een imperiaal of bullbar. Uiteraard bepaal jij als ondernemer uit de omgeving van Ede dit allemaal zelf. Wij denken graag met je mee, maar ook bij de aanschaf van nieuwe Renault bedrijfswagens bepaal jij de richting.

Om je online al een zo goed mogelijk beeld te geven van de nieuwe Renault bussen zijn ze allemaal in de fotostudio van alle kanten op beeld vastgelegd. Er kan je dus geen detail ontgaan. Je weet exact wat voor een nieuwe Renault bussen je bezorgd krijgt in Ede. Als je vragen hebt of graag nog advies wilt ontvangen, neem dan gerust contact op. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

© 2023 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

© 2023 Vissinga bedrijfswagens

Hulp van onze specialist

Vragen over accessoires stel ze aan Gijs: 📱 026-3649300

Ga voor een unieke bus! bekijk hier alle details en Pre-order now.

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens. Bekijk | Koop | Thuisbezorgd
Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Wel eens gedacht aan

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1:

Laat uw gegevens achter

Onderhoudsgegevens

Voorkeur datum
Voorkeur tijd

Stap 2:

Aanvraag afronden

Gegevens